Шаблон:Обавештење о датотеци са спорним статусом

С Википедије, слободне енциклопедије

Проблем са статусом ауторских права за датотеку {{{1}}}[уреди извор]

Могуће кршење АП
Могуће кршење АП

Здраво, . Хвала ти што си отпремио датотеку [[:Датотека:{{{1}}}|{{{1}}}]]. Међутим, утврђено је да се иста датотека налази на једној или више Интернет адреса, па је споран њен статус ауторских права. Задужбина Викимедија је веома пажљива када су у питању датотеке које се укључују у Википедију због закона о ауторском праву (за више информација погледај Википедијину политику ауторског права).

Носилац ауторског права је обично творац, његов послодавац или особа која је последња пренела ауторско право. Уколико ти ниси њен аутор, потребно је носиоцу ауторских права послати захтев за коришћење материјала на Википедији под условима лиценце CC BY-SA 3.0. Након добијања дозволе, на страницу са описом датотеке треба ставити одговарајућу лиценцу: {{cc-by-sa-3.0}} и линк ка дозволи на OTRS систему: {{OTRS permission|Број тикета}}.

Уколико си послао и друге датотеке, размисли о томе да провериш да ли си и код њих навео извор и одговарајућу лиценцу. Списак датотека које си послао можеш да погледаш овде. Питања можеш да поставиш на страници која је за то намењена.

Напомена: ово обавештење је информативне природе и можеш да га обришеш са своје странице за разговор, након што га прочиташ и разјасниш статус ауторских права. Датотеке са спорним статусом могу бити обрисане седам дана након што су послате, као што је наведено у правилима о коришћењу датотека. Хвала.

Документација шаблона[прикажи] [уреди] [историја] [освежи]

Употреба[уреди извор]

{{subst:Обавештење о датотеци са спорним статусом|НАЗИВ_СЛИКЕ.jpg}} ~~~~


Обавештење: не заборавите да овај шаблон супституишете {{subst:Обавештење о датотеци са спорним статусом}} уместо {{Обавештење о датотеци са спорним статусом}}.