Датотека:Jovan-Lazic.jpg

Садржај странице није подржан на другим језицима
Ово је датотека са Викимедијине оставе
С Википедије, слободне енциклопедије

Jovan-Lazic.jpg(389 × 531 пиксела, величина датотеке: 117 kB, MIME тип: image/jpeg)

Опис измене

Опис sh:Jovan Lazić, baranjski revolucionar iz Majških Međa (1919-1943)
Датум 1937-1938?
Извор knjiga sh:Ljubav za heroja
Аутор nepoznat (unknown)

Лиценцирање

Public domain

Овај рад је такође у јавном власништву у државама са роком ауторства за живота аутора плус 70 година или мање.


Морате такође ставити ознаку за јавно власништво у Сједињеним Државама да би се знало зашто је овај рад у јавном власништву у Сједињеним Државамa. Имајте на уму да у неколико држава ауторска права трају дуже од 70 година: у Мексику 100 година, Јамајка 95 година, Колумбији 80 година, а у Гватемали и Самои 75 година. Ова слика можда није у јавном власништву у овим државама, оне не примењују правило краћег рока. Ауторско право такође важи за Французе који су страдали у Француској за време Другог светског рата (више информација), Русе који су учествовали у Великом отаџбинском рату или су постхумно рехабилитовани (више информација).

Personality rights Although this work is freely licensed or in the public domain, the person(s) shown may have rights that legally restrict certain re-uses unless those depicted consent to such uses. In these cases, a model release or other evidence of consent could protect you from infringement claims. Though not obliged to do so, the uploader may be able to help you to obtain such evidence. See our general disclaimer for more information.

Историја датотеке

Кликните на датум/време да бисте видели тадашњу верзију датотеке.

Датум/времеМинијатураДимензијеКорисникКоментар
тренутна11:02, 5. фебруар 2009.Минијатура за верзију на дан 11:02, 5. фебруар 2009.389 × 531 (117 kB)Belirac== Summary == {{Information |Description=sh:Jovan Lazić, baranjski revolucionar iz Majških Međa (1919-1943) |Source= knjiga sh:Ljubav za heroja |Date=1937-1938? |Author= nepoznat (''unknown'') |Permission

Следећа страница користи ову датотеку:

Глобална употреба датотеке

Други викији који користе ову датотеку:

Метаподаци