Ово је датотека са Викимедијине оставе

Датотека:Pearson, Transylvanian Gipsy group.png

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Pearson,_Transylvanian_Gipsy_group.png(472 × 262 пиксела, величина датотеке: 105 kB, MIME тип: image/png)

Illustration from the book "TRANSYLVANIA", by Charles Boner, published by LONGMANS, GREEN, READER, AND DYER, in London, 1865. Scanned by University of Washington. Woodcuts engraved by Mr. G. Pearson.


Public domain

Овај рад је такође у јавном власништву у државама са роком ауторства за живота аутора плус 70 година или мање.


Dialog-warning.svg Морате такође ставити ознаку за јавно власништво у Сједињеним Државама да би се знало зашто је овај рад у јавном власништву у Сједињеним Државамa. Имајте на уму да у неколико држава ауторска права трају дуже од 70 година: у Мексику 100 година, Јамајка 95 година, Колумбији 80 година, а у Гватемали и Самои 75 година. Ова слика можда није у јавном власништву у овим државама, оне не примењују правило краћег рока. Обала Слоноваче има заштиту ауторског права у дужини од 99 година, а Хондурас 75 година, али они примењују правило краћег рока. Ауторско право такође важи за Французе који су страдали у Француској за време Другог светског рата (више информација), Русе који су учествовали у Великом отаџбинском рату или су постхумно рехабилитовани (више информација).

Историја датотеке

Кликните на датум/време да бисте видели тадашњу верзију датотеке.

Датум/времеСличицаДимензијеКорисникКоментар
тренутна10:40, 31. март 2005.Минијатура за верзију на дан 10:40, 31. март 2005.472 × 262 (105 kB)BogdanIllustration from the book "TRANSYLVANIA", by Charles Boner, published by LONGMANS, GREEN, READER, AND DYER, in London, 1865. Scanned by University of Washington. Woodcuts engraved by Mr. G. Pearson. {{PD-old}}

Следећа страница користи ову датотеку:

Глобална употреба датотеке

Други викији који користе ову датотеку: