Разговор с корисником:WhiteWriter — разлика између измена

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
→‎pozdrav: нови одељак
Уклоњен целокупан садржај странице
Ред 1: Ред 1:
[[File:Movicons2-hello.gif|left]]{{Корисничка страница за разговор|наслов архиве=Архива }}
-----

== Ок ==

Ок Бели, пардон. Просто, када сам тек почео да пишем, а ево сада радим већ на свом 20ом чланку, она ми је доста помогла својим саветима и сада сам хтео да јој пружим подршку. Неће се више поновити. [[Корисник:Mihailo79|<font color="blue">'''Mihailo79'''</font>]] [[Разговор са корисником:Mihailo79|<font color="red">'''(разговор)'''</font>]] 12:52, 3. септембар 2013. (CEST)
:Морам признати да сам једну, помало можда дискутабилну фотографију ставио у галерије за чланак [[Гаће]]. Ако мислиш да треба то склонити, пошто је чланак такмичарски ти ми реци, ја ћу одмах склонити. Просто сам хтео да укажем на порекло имена интимни веш. [[Корисник:Mihailo79|<font color="blue">'''Mihailo79'''</font>]] [[Разговор са корисником:Mihailo79|<font color="red">'''(разговор)'''</font>]] 15:39, 3. септембар 2013. (CEST)

== Мени се чини ==

Па ако смем да то и речима изразим: твој одговор Милици на расправи око неразумљивог премештања чланка није био до краја објективан, нити неутралан. И мислим да се никоме не би допало да чланак који је уредио за такмичење буде испремештан и текстуално промењен, јасно је да је бурно реаговала и није требало тако. И шта је требала да уради, да пусти да се настави даље и да не тражи помоћ, него и да му се извини, да би се ствар наставила даље? Вероватно нисам ни ја нико и ништа да о томе мисли... али ето, ја сам написала оно што сматрам и тешко да ћу променити мишљене, пошто сам случајно видела шта се десило, није ми се ни мало допало, али ко па мене пита. Ту смо да ћутимо и трпимо. Неки вероватно могу и дозвољава им се да раде шта хоће. Ако ... нека. Узгред, мада то излгеда такође нема везе, али докле моје знање допире, а и књигама пише нотес није исто штои роковник.--[[Корисник:Тајга|Тајга]] ([[Разговор са корисником:Тајга|разговор]]) 03:21, 7. септембар 2013. (CEST)
:Опет се бојим да ниси у праву. Неко је узео стручну књигу прочитао нешто и написао овде, за то је дао референце и онда се десило оно што се десило и зато је тражио помоћ да се врати како је било (ја не видим начина, а и чланак је пријављен за такмичење), уместо тога од нотеса смо добило роковник и упозорење аутору да се смири, да гледа своја посла и да се снађе сам. Премештање чланака и то дупло без референци и мењање текста, није било оправдано и за то није наведена рефренца, а објашњење ... такође ... немам речи. Да ли је заиста потребна референца да би смо разјаснило то да нотес није исто што и роковник? Мени се чини да и није баш толико. Ево, пошто су у моди модерне технологије, раније си написао да имаш мобилни (паметан претпостављам, можеш да куцаш), већина тих мобилних има обе ствари и роковник и нотес, довољно је да почнеш мало да их крористиш и да ти постане јасно да је разлика очигледна, у једном записујеш ствари по датумима, и подсетник шта треба да урадиш одређеног датума, календар је обавезан, у другом кратке белешке, запажања или једноставно оно што не желиш да ти се загуби, хоћеш да ти стане у џеп или да не заузима пуно места. У књижарама су то такође одвојени артикли, исто као и свеска. Ја толико што се објашњења тиче, но осећај беспомоћности на жалост неће се променити, то је овде изгледа тако.--[[Корисник:Тајга|Тајга]] ([[Разговор са корисником:Тајга|разговор]]) 15:08, 7. септембар 2013. (CEST)
::Све најбоље ти желим и на такмичењу, ја сам одустала, због горе наведених ствари, исто сам имала прјављен чланак, и десило ми се слично, препустила сам чланак јачем, нисам од тога желела да правим проблем, пустила сам дете да се забавља, што да не, ако нека и треба, па ваља се. И не треба ми никакав одговор, све ми је више него јасно, како ствари стоје, видели смо сви то већ одавно.--[[Корисник:Тајга|Тајга]] ([[Разговор са корисником:Тајга|разговор]]) 15:48, 7. септембар 2013. (CEST)
:::И пошто сам сада добро размислила, нећу тражити блок на админ табли, пошто ја кад то тражим испада да *. Тражићу теби да кад прочиташ то што сам ти написала и погледаш мало шта тај човек ради, ти сам или још неко тражи блок за њега. Доста му је било и да будемо објективни, биће врло заслужно.--[[Корисник:Тајга|Тајга]] ([[Разговор са корисником:Тајга|разговор]]) 16:44, 7. септембар 2013. (CEST)

== Novi korisnik - nova strana ==

White,
molim te za pomoć, otvorila sam novu stranicu "Hemijski tragovi na nebu" i potrudila sam se koliko sam znala. I naravno dobila sam obaveštenje o brisanju stranice. Da li bi mogao da mi pomogneš i da me uputiš šta nije uredu sa stranicom. HVALA!

[[Корисник:Mickatd|Mickatd]] ([[Разговор са корисником:Mickatd|разговор]]) 13:04, 6. јануар 2014. (CET)Mickatd


Zdravo White,
Pretpostavljam da je potrebno neko vreme da se proveri [https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A3%D0%B4%D1%80%D1%83%D0%B6%D0%B5%D1%9A%D0%B5_%D0%B7%D0%B0_%D0%BF%D1%81%D0%B8%D1%85%D0%BE%D1%82%D0%B5%D1%80%D0%B0%D0%BF%D0%B8%D1%98%D1%83,_%D1%81%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D1%82%D0%BE%D0%B2%D0%B0%D1%9A%D0%B5_%D0%B8_%D0%BA%D0%BE%D1%83%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B3_%D0%A1%D1%80%D0%B1%D0%B8%D1%98%D0%B5 clanak] , samo me interesuje da li kada mi se stavi sablon Pocetnik to znaci da '''moram''' nesto da menjam ili se to radi sa svakim novim clankom? Meni ovo zaista jeste prvi clanak, pa me interesuje da li da se paranojisem ili prosto samo da sacekam?
Hvala
--[[Корисник:Spirulin|Spirulin]] ([[Разговор са корисником:Spirulin|разговор]]) 20:28, 13. јануар 2014. (CET)

== Molim za pomoć oko članka ==

Poštovani,
ako imate vremena, molio bih Vas da pomognete da se sredi tekst http://sr.wikipedia.org/wiki/Istorijat_navigacije da bi bio u skladu sa kriterijumima Wikipedije.
Pravo da Vam kažem, ja to ne znam da uradim. Ono što sam znao da uradim je da napišem tekst sa dosta činjenica hronološki poređanih, da postavim naslove i neke slike.
Kako je rok za ispravke 7 dana, čak i kad bi znao kako to da uradim ne bih mogao da stignem.
Ako možete, pomozite da ovaj tekst ostane na Wikipediji, jer će možda koristiti nekome.
Pozdrav,
Dragan Kujović

== pozdrav ==

Imam nedoumicu oko ovog obavestenja vezanog za podesavanje moje stranice "КК Раднички ВА". Pise da ce biti obrisana u roku od 7 dana itd. Znas verovatno o cemu se radi. Hvala unapred na pomoci. POzdrav
```` Jovan

Верзија на датум 9. април 2014. у 00:40