Пређи на садржај

Разговор с корисником:217.14.209.145

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Непознати корисниче под ИП бројем 217.14.209.145, добродошли на српску Википедију. Надам се да ћете почети да доприносите и конструктивним прилозима.

До тада, упозоравам Вас да ће, осим што ће ваше злонамерне измене на чланку Дража Михаиловић бити враћене, ваш приступ српској Википедији бити блокиран на све дуже стазе, потом то може бити учињено и са свим покушајима приступа са Вашег добављача Интернет услуга, а у крајњем ће Ваш добављач и бити контактиран са пријавом о деструктивном деловању. Како ће се то онда потом одвијати, зависиће од Вас, Вашег добављача, и правног система државе у којој се налазите. --Dzordzm 03:36, 4 децембар 2005 (CET)


PRESTAJEM- DOSTA MI JE VIKIPEDIJE

hVALA VAM NA UPOZORENJU, ALI BI BILO IPAK FER KADA BI VI SAMI NEKE TENDENCIOZNE TEKSTOVE MALO PROMENILI, PA DA NE BUDU UVREDLJIVI NEKIM CITAOCIMA.

bEZ BRIGE, AKO TO VI NECETE IZMENITI DA BUDE FER I KOREKTNO, JA SE VISE NECU TRUDITI- ionako je besmisleno, zar ne ? ODLAZIM...


pozdrav ----

Премештени разговор са чланка о Дражи Михаиловићу[уреди извор]

ETO VAM GA NA ISTOCNJACI- BIZANTIJCI !!!

Фала на комплиментима братац,`еси ти то Елефе на чету с` Челичним `леба ти? --Црни Бомбардер!!! (†) 03:24, 4 децембар 2005 (CET)

BRALE, KO TI JE SAD TAJ KREMBIL ČELIČNI ?!!!

А Елефа видим знадеш,ко злу пару(Elephantus and his minions). --Црни Бомбардер!!! (†) 03:37, 4 децембар 2005 (CET)

Оваквим расправама није место чак ни на страницама за разговор о чланку. Још један овакав испад и са демократије ће се прећи на ефективније мере --03:39, 4 децембар 2005 (CET)

Нема места вандализму и свака таква измена мора бити санкионисана. Ово је енциклопедија а не неко зезање. Можете да волите Дражу или не, али морате да уносите само релевантне податке у чланак, и да разговарате о тексту на овој страни за разговор. Лепо рече мајка Јевросима: "Окани се сине четовања, јер зло добра донијети неће!". --Ђорђе Стакић (р) 09:09, 4 децембар 2005 (CET)