Пређи на садржај

ОШ „Савремена”

С Википедије, слободне енциклопедије

ОШ „Савремена” је приватна основна школа која се налази у у улици Омладинских бригада 86, у блоку 40, на Новом Београду. Почела је са радом 2. септембра 2019. године под руководством директорке Јасмине Франолић. Оснивач школе је LINK group d.o.o.

О школи[уреди | уреди извор]

Синтеза напредних методичких приступа чини да наставни процес у Савременој основној буде расноврстан, богат, и подстицајан. Страст за целоживотним учењем је најзаступљенија у овој школи. Савремена основна школа има јединствен начин рада за максималне резултате. Тренутно се простире на површини од 2.000 m², а у току је пројекат проширења капацитета школе који ће у финалној фази имати 10.000 m².

Школа располаже модерним центром за учење, одлично опремљеном библиотеком и школским рестораном. Школске учионице су опремљене анатомским ноде столицама, које омогућавају флексибилни распоред седења. Око школе се налази пространо двориште са мултифункционалним теренима за фудбал, кошарку, рукомет и остале спортске активности.

Поред Националног програма, у Савременој постоји и Комбиновани програм, који представља спој националног и престижног Кембриџ школовања. Настава на Комбинованом програму једним делом одвија се на енглеском језику.[1]

Референце[уреди | уреди извор]