Корисник:Makkica/песак

С Википедије, слободне енциклопедије
TurboServisNastasijevic.rs
Снимак екрана
Веб-адресаturboservisnastasijevic.rs
РекламеNe
Индустрија
Auto mehanika
РегистрацијаNe
Доступан наSrpski
Доступан уSrbija i okolne zemlje
ВласникDušan Nastasijević
Алекса ранг
895,526 (Global, August 2018)[1]
Тренутни статусOnline

Turboservisnastasijevic.rs je oficijalna internet prezentacija Turbo Centra Nastasijević iz Kruševca, jedinog specijalizovanog auto servisa za održavanje, popravku i remont turbo punjača na prostorima Srbije. Zbog sveopšteg trenda u autoindustriji, vecina proizvodjača prelazi na motore sa turbo punjačima. Efikasnije sagorevanje, bolje preformanse i ispunjenje ekoloških normi su neki od uslova koji se trebaju ispuniti, stoga, različiti proizvođači primenjuju različite tehnologije u razvoju turbina. Sve što vas zanima o turbo punjaču nekog automobila možete saznati preko sajta. Turbo Centar Nastasijević je specijalizovan za remont turbina svih svetskih proizvođača kao što su BorgWarner, Garrett AiResearch, Mitsubishi Heavy Industries, HKS itd.


Sadržaj sajta[уреди | уреди извор]

Sajt je informativnog karaktera i sadrži osnovne informacije vezane za turbo punjače na motorima sa unutrašnjim sagorevanjem, informacije vezane za njihovo održavanje, prevencije kvarova i inicijalne simptome kvarova turbine, savete za pravilno i redovno održavanj kao i za popravku istih. Na sajtu takodje mozete naći i kompletnu biografiju firme koja je osnovana jos 1951. godine, slike turbo servisa kao i integrisanu google mapu za lako pronalaženje. Za sve dodatne informacije tu je i kontakt e-mail i broj telefona na kome mozete dobiti stučne odgovore na sva pitanja.

Domen[уреди | уреди извор]

Ovaj sajt je registrovan kod Srpskog Nacionalnog Internet Registra za Domene (RNIDS) sa sufiksom .rs sto je najviši internet domen državnih kodova (ccTLD) Republike Srbije.

Platforma[уреди | уреди извор]

Sajt je napravljen na Wordpress platformi. Wordpress je vodeći open source sistem upravljanja sadržajem koji je zasnovan na PHP programskom jeziku a oslanja se na MySQL bazu podataka.

Vidi jos[уреди | уреди извор]

References[уреди | уреди извор]

  1. ^ „TurboServisNastasijevic.rs Traffic, Demographics and Competitors”. Alexa Internet. Приступљено 26. 8. 2018. 

External links[уреди | уреди извор]