Разговор:Зоран Матић

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Оспорено брисање[уреди извор]

Ова страница не би требало да се обрише јер разлог који је наведен не пије воду због неколико разлога. Страница која је наведена да је преписано са ње није власник фактографских и библиографских података из Зокијеве биографије. Друго, није преписано са тог сајта већ из монографије коју је Установа Кзлтуре из Бајине Баште издала поводом његовог лика и дела. На крају крајева управо је у сарадњи са породицом и пријатељима у току прикупљање разних материјала иѕ Зорановог кратког али богатог и плодоносног живота и чланак ће бити обогаћиван иѕ дана у дан разним фактима, приказима слика и сл. Срамота је да уз Д. Ђурића један од најзначајнијијх српских цртача 20. века до јуче није имао нити један једини ред или реч на српској википедији. На 10 година од његове смрти као познаник, суграђанин и поштовалац лика и дела сматрам то недопустивим и преузео сам на себе да то уприличим. Јуче сам кренуо постављањем најосновнијих података и наставићу у наступајуће периоду са доста детаља, анегдота, шта су о њему говорили професор Милан Блануша, пријатељ Светислав Басара као и многи други.

Због свега овога а и много тога другог молим лице које је ову страницу ставило на листу за брисање да смањи доживљај а онога који о томе одлучује да има у виду суштину а не празну форму.

--Djare (разговор) 19:39, 9. август 2014. (CEST)[одговори]

Ukoliko želite da se članak zadrži, neophodno je da prepričate sadržaj. Kopiranje je dozvoljeno samo uz saglasnost nosioca autorskih prava.--Dcirovic (разговор) 05:00, 10. август 2014. (CEST)[одговори]