Разговор:Страдања јеврејских здравствених радника током Другог светског рата у Југославији

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Ово је текст историчара Бојана Ђокића, који је неко поставио на Википедији, а да то није истакао.[уреди извор]

Ово је чланак историчара Бојана Ђокића. Неко га је написао, а у фуснотама није цитирао историчара Ђокића. Bojan Djokic (разговор) 19:03, 31. март 2018. (CEST)[одговори]

Одговор[уреди извор]

Ово је оригинални текст Бојан Ђокић, Нумеричка анализа списка јеврејских здравствених радника - жртава фашистичког терора - током Другог светског рата у Југославији који је послужио, као један од извор за ову страницу, са најобимнијим статистичким подацима до сада објаљеним у Србији на ову тему.

Међутим страница Страдања јеврејских здравствених радника током Другог светског рата у Југославији на Википедији се не може сматрати ово је чланак историчара Бојана Ђокића, или његовим делом како он наводи, јер је он дело уредника Википедије, настао уз коришћење дела података из његовог рада.

Тачно је, да у неким деловима (преузетим цитатима) није био наведен чланак историчара Бојана Ђокића, што је накнадно заједнички исправљено.

У том смислу извињавам се господину Ђокићу на пропусту, и уједно захваљујем на сарадњи, указаном, и евентуалним сугестијама да страница буде још квалтетнија, и тима валиднија за изучавање историје медицине на тлу Србије.

Тиме што се укључио у унос измена, и он је постао једна од регистрованих уредника ова странице, Хвала.--Dr Milorad Dimić (разговор) 09:53, 1. април 2018. (CEST)[одговори]