Разговор:Филип Цептер/писмо

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Први поднаслов[уреди извор]

Да ли је пристојно питати некога колико новца има? Мало преформулишите тих првих неколико реченица јер звучи као питање "новинара" са Пинка. (а колко ти пара имаш) Вандал Б 14:53, 1 јун 2005 (CEST)


ХЕХЕ, браво вандал слажем се. Може и са БК :o) --Саша Стефановић разговор 14:54, 1 јун 2005 (CEST)

Преформулишите сами :) Нама је то споран податак. Што се податка тиче, ја га управо тако третирам. Вероватно на енглеској Википедији постоје детаљни подаци о томе коликим новцем располаже Бил Гејтс. --Милош Ранчић (разговор) 16:59, 1 јун 2005 (CEST)
  • Можете ово да шаљете али је потпуно болидно. Уместо да блокирате човека који вас * у мозак, ви ћете да пишете Филипу Цептеру и да га питате за аутобиографију под ГНУ лиценцом.--Dzordzm 17:01, 1 јун 2005 (CEST)
  • Мислим да ли стварно има потребе... - и зашто попушзте и правите компромис са доказаним лажовом ? Ето сад је нашао следећу жртву - Горанце - да ли чете да вршите попис становништва како бисте оповргнули нечије лажи. И тако у недоглед...
    • Нису у питању исте особе или ова баш има новца за интернационалне позиве. Дакле, немој параноисати :) --Милош Ранчић (разговор) 22:13, 1 јун 2005 (CEST)
  • Сматраш да нису исте особе због различитих ИП бројева ? (Голија)
    • Па, зато што се ИП бројеви налазе физички на око 3000 километара удаљености ваздушном линијом. Дакле, врло тешко да су у питању исте особе. --Милош Ранчић (разговор) 22:22, 1 јун 2005 (CEST)
      • Наравно може да буде и да нису исте особе али имајмо и ту могућност у обзиру пошто 3000 км не представља никакву препреку за сигнал преко жице тј. прокси. (Голија)
        • Да, то стоји. Ипак, треба се позабавити детаљније тиме ако нам је баш стало да га ловимо. Мислим да још увек ствари нису критичне. --Милош Ранчић (разговор) 22:42, 1 јун 2005 (CEST)
          • Ништа страшно наравно...нити од пресудног значаја :-))...само констатујем - знаш већ, анализа, силогизам и сл. Није на одмет... (Голија)

Ето - да вам откријем - приликом писања чланка користио сам интервју из НИН-а ! Голија

Џорђе је све рекао: Уместо да блокирате човека који вас је*е у мозак, ви ћете да пишете Филипу Цептеру и да га питате за аутобиографију под ГНУ лиценцом Милан Тешовић 14:42, 2 јун 2005 (CEST)
Стављам ово као предлог за брисање пошто мислим да нам више није потбрено. --Саша Стефановић ® ¿ 01:29, 16 септембар 2005 (CEST)