Разговор:Vladimir Nimčević

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Ово као да је писао сам Садко. Потпуно у његовом духу.

Уосталом, он је и сам кориговао текст.

Изгледа да Садко стил не прави разлику између стила Википедије и стила Информера и осталих органа за примарно намењених таргетизацији свих непожељних грађана Србије.

"Zagovornik je stanovišta da su Bunjevci deo hrvatskog naroda, što je naišlo na oštre polemičke odgovore"

Закључак? Релевантан сам по томе...

1... што сам у неком тексту Буњевце представио као Хрвате 2... што ме је неки Сава Стамболић "оспорио".

Стварно? Тај Владимир Нимчевић као да заговора нешто друштвено неприхватљиво. Некакав српски Мајло Јанопулос. Ја сам чуо за појам антисрпски, хвала Богу није ми пришивен, ипак ме виде као српског историчара, али неологизам антибуњевачки... то је специјализез кухиње Саве Стамболића.

А сада да видимо ко је тај Сава Стамболић, који даје оштар полемички одговор?

Сава Стамболић, то је укратко страначка особа с којом се не може полемисати ни на један начин.

Образложење: Саву Стамболића емоционално тешко погађа свако размишљање које није 100% истоветно као његово. Његова преосетљивост, боље рећи параноја, осети се кроз његов "оштар полемички одговор". И неко ко није вичан писању и читању (таквих је много) схвата да Сава тумачи сваку расправу као борбу на живот и смрт. Ја можда нисам беспрекоран у писању, али Сава је антипод енциклопедичности, непристрасности. Ја бих према томе његов "оштар полемички одговор" избацио из чланка Владимир Нимчевић, јер енциклопедија није Информер, она није место за оштре полемичке одговоре и, последично, није намењена хајци и таргетирању људи. Ко хоће, може лепо да отвори чланак Сава Стамболић и ту да опише како Сава види свет око себе. Ја могу да помогнем око прибављања података. Шта Сава Стамболић у својој острашћености мисли о мени и мојој реторици је да извинете ирелевантно.

Зашто не бисмо писали чланак и о Сави Стамболићу. И сам Сава Стамболић се можда пита: "Зашто се ја спомињем само у контексту Владимира Нимчевића? Зашто неко не напише чланак о мени". — Владимир Нимчевић (разговор) 13:57, 25. март 2024. (CET)[одговори]

 Коментар:

Када човјек себи свашта дозволи и не поступа по савјетима, може свашта да повеже и доведе у везу, веома често, веома погрешно. Дакле, да се обрише коментар односно паушално, проволопташко, простачко довођење у везу са мном. Коментари о „мом духу” су претенциозни, промашена тема и тупави. Уколико такви испади пређу у навику, биће предузете конкретне акције.

Мало логичког резона не би било на одмет: зашто бих радио маркетинг некоме за кога сматрам да то апсолутно не заслужује, ни по једном основу?

Чланак, који је на граници релевантности, сам средио да не би био одмах обрисан и ту сав мој интерес стаје; све до сада нијесам имао жељу да га допуним, проширим, закитим... Сигуран сам да постоји низ људи, попут поменутог полемичара и њему блиских људи, који су могли написати чланак. Уосталом, на постојање чланка су ми тада скренула пажњу 2 администратора, Новак и Ранко, и хвала им. Сјећам се да је тада стајало да је ИП адреса из насеља поред града Суботице.

Тема није за АТ, већ за СЗР самог чланка а поменути уредник нека своје локалне или полемичарске битке настави у свом кружоку, без узнемиравања и неукусног оптуживања других. — Садко (ријечи су вјетар) 14:13, 25. март 2024. (CET)[одговори]