Разговор с корисником:65.49.2.180

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Добродошлица
Корисниче иза IP адресе 65.49.2.180, добро дошли на Википедију на српском језику!

Драго ми је што сте допринели ширењу слободног знања и надам се да ћете наставити да уређујете. Слободно можете остати нерегистровани. Међутим, регистрација је бесплатна и пружа многе погодности (нпр. могућност отпремања датотека, уређивања заштићених страница и прилагођавања властитих поставки). Осим тога, пошто отворите налог, Ваша IP адреса више неће бити јавно видљива.

Ако имате било каквих питања, слободно ми се обратите или оставите поруку на страници Википедија:Трг/Помоћ.

Синтеза извора подразумева исказ састављен повезивањем више других исказа, што није у реду. Иначе, тешко ми је да пратим да ли разговарам са једном или више особа. Или се можда једној особи мења неколико ИП адреса укруг. У сваком случају, само се са ове америчке ИП адресе цивилизовано комуницира. Ако причиташ чланак (назван Сплит прајд јер је то званично име манифестације), и онај на енглеском и онај на српском, видећеш да се налазе информације о свештеницима у нецензурисаном облику (то је једино враћао „сурадник“ Жељко са хр вики). Оно што смо ми вратили јесте веома неприкладна мегареченица, цитирам: С обзиром на то да је папа Вране (Фрања) изразио декларативно разумевање за истополно оријентисана лица, премда и даље, чини се, не сасвим искрено, овако екстреман хомофобни став Римокатоличке цркве у ултра-конзервативном, сиромашном подручју Европске Уније какво је Хрватска, нарочито њен традиционално мачистички део Далмација са херцеговачким залеђем у супротности је са званичним ставом Ватиканa. Не цензуришемо, али ни не претерујемо нити лупамо глупости. Пријатан дан у Шајену, а Европљани иду на спавање. :) --Lakisan97 (разговор) 01:27, 15. август 2013. (CEST)[одговори]

Потпуно је бесмислено (ако ти је лакше да појмиш: „лупање глупости“) говорити о „званичном имену манифестације на српском“ кад је реч о Прајду у Сплиту, јер Србија нема везе са званичним именом некакве манифестације у некој другој држави, била та држава Маурицијус, Киргистан, или Хрватска.
О догађају се у српским медијима ЧЕШЋЕ говорило као о „Прајду у Сплиту“ него „Сплит Прајду“. Дакле, тврдње о званичности и уобичајености су нетачне, да их из пристојности не назовем лажима.
Што се тиче краће сложене реченице, коју из некаквог бизарног разлога називаш „мегареченицом“ што она ни у ком случају није (стварна мегареченица је прва од две од којих се састоји новела Врата раја), сад је реченица кратка и само указује на то да су припадници Римокатоличке цркве у Хрватској заправо отпадници од догми цркве, онако како их (догме) прокламује непогрешиви папа који иам симаптије за геј људе.