Пређи на садржај

Разговор с корисником:Metodicar/Њикипедија5

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије

Колико лажи и злобе на једном месту...[уреди извор]

Неки људи су заиста таленти да опљуну свакога ко им на неки начин смета. Овај Методичарев запис само показује колико ниско могу да падну људи када изгубе самоконтролу. Овакве конструкције одавно не видех. Ово заиста само неки болесник може овако да лаже и да буде убеђен да је у праву.

На Вокабулару постоји само једна тема где се износе запажања о лошој пракси која се на Википедији спороводи по питању српског језика. Нигде више такве дискусије нису дозвољене а у другим темама постоји прегршт разних референци, цитата и линкова управо на чланке на Википедији који је показују у позитивном контексту. Уз то, на Вокабулару има активних и Википедијанаца који немају ама баш никаквих проблема због тога.

Оно што ми свакако нећемо дозволити то је да неко рекламира Википедију код нас ако за то не плати. Ми немамо довољно ресурса да спозоришемо рекламе за Википедију, а немамо ни воље да то радимо управо због оваквих ствари које се чине на Википедији и које она очигледно дозвољава.

Методичар је дошао на Вокабулар управо са намером да провоцира, знајући да постоји лична нетрељивост неких чланова Вокабулара и неких чланова Википедије која је кулминирала до те мере да смо и ми са Вокабулара и ви са Википедије морали да се умешамо и притиснемо их да престану да користе наше сервисе за препирке. Ми смо нашим корисницима забранили да се свађају са Википедијанцима и они то више не раде. Шта сте ви предузели не знам, али овакви чланци показују да нисте учинили довољно.

На Вокабулару увек врло жестоко реаговали када се код нас неко погуби и почне да се на некоректан начин односи према Википедији и даље ћемо тако да чинимо. Вама на Википедији ће да служи на част то што ви овакве ствари допуштате.

Што се тиче брисања, Методичару је обрисана само једна порука којом се директно обратио једном нашем кориснику на некоректан начин. Ми не дозвољавамо такво понашање било ко да га чини и на такве појаве увек реагујемо.

Пеђа, администратор Вокабулара

Одабрани цитат са форума[уреди извор]

Пеђа, захваљујем што си обратио пажњу на моје писање и што си нашао времена да тако брзо реагујеш. Као што сам у тексту обећао, нећу да ти ускачем у реч, већ ћу цитирати речи једног твог форумаша које, мислим, дају суштину постојања тог дела вашег форума и потпуно илуструју ваш коректан однос према википедијанцима, који вам служи на част, као што кажеш и који ви тако успешно координирате. Дакле:

Треба изнети све „умотворине“ таквих глупака у овој теми, те их исмејати и понизити, да би неко ко овај форум посећује, а поред и википедију, имао увид у стање ствари.

Болд је мој. :)--Методичар зговор2а 18:43, 4. новембар 2009. (CET)[одговори]