Pređi na sadržaj

Разговор о Википедији:Administratori/škola/Arhiva 1

Sadržaj stranice nije podržan na drugim jezicima
S Vikipedije, slobodne enciklopedije

Upis za počasni doktorat[uredi izvor]

  1. Pa, nadam se da sam zaslužio ;) --Miloš Rančić (razgovor) 16:18, 27 apr 2005 (CEST)

Program[uredi izvor]

A, mozemo li prvo da saznamo program skole? (Izvinjavam se za latinicu, trenutno me muci masina) --angelina marković 16:47, 27 apr 2005 (CEST)


Prvi čas[uredi izvor]

Hm, voleo bih kada bi na jednom mestu bila popisana sva uputstva za školu. Pa da čovek to lepo odštampa, da i ukoriči da mu stoji pri ruci i kada radi ili nešto zaboravi. Mnogo sam učio u životu, na razne načine, seminari, knjige, skripta, krao znanje, škole, fakultet ali učenje rada na Vikipediji mi je dosta mučno. Sve sa ekrana, editujući tuđe članke pa copu/paste kontrolnih karaktera. Onaj ko dobro poznaje Vikipediju bi to mogao da sakupi na jednom mestu. Eto to bi bio moj predlog --Goldfinger 23:10, 4 jun 2005 (CEST)


Goldfinger, drago mi je da se interesuješ za slobodno znanje. Kao direktor i osnivač škole opisao sam sve što je neophodno za zvanje urednika-polaznika. Treba da se odlučiš koga ćeš za trenera, pa na obuku za džedaja vikipedije. Ukoliko imaš konkretnijih pitanja slobodno mi se obrati, kao i bilo kom drugom uredniku-treneru. Goran Anđelković (〠ꒌ) 23:41, 4 jun 2005 (CEST)