Википедија:Дозволе за објављивање/Euro Quality Standard

Са Википедије, слободне енциклопедије

Euro Quality Standard 12:18 AM

Poštovani, Ovim potvrđujem da sam ja autor i/ili jedini vlasnik autorskih prava nad materijalom dostupnim na www.eurostandard.rs. Slažem se sa objavljivanjem ovog materijala pod uslovima Creative Commons Autorstvo-Deliti pod istim uslovima 3.0 Unported licence. Jasno mi je da dajem pravo svakome da koristi materijal u komercijalne svrhe i da ga menja u skladu sa svojim potrebama. Jasno mi je da zadržavam autorsko pravo nad delom, i zadržavam pravo da budem naveden kao autor u skladu s uslovima izabrane licence. Izmene koje drugi učine nad materijalom neće biti pripisane meni. Jasno mi je da se slobodna licenca odnosi samo na neka autorska prava i zadržavam mogućnost da preduzmem mere protiv bilo koga ko koristi ovaj materijal na neodgovarajući način, ili uz kršenje moralnih prava, ograničenja vezanih za robne marke itd. Jasno mi je da ne mogu povući ovu saglasnost, i da se materijal može trajno zadržati na nekom Vikimedijinom projektu. 25.03.2012. Biljana Zlatanović


On Sun, Mar 25, 2012 at 12:15 AM, Igor Jovanovski <igorinjo@gmail.com> wrote: Поштовани,

као уредници Википедије на српском језику (http://sr.wikipedia.org) ангажовали смо се у изради ове слободне енциклопедије. У ову, свима доступну, енциклопедију желели бисмо да уврстимо и материјал са вашег сајта.

Ваш материјал би био објављен под условима Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported лиценце (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.sr). Укратко, по тим условима, свако би могао слободно да преузме, измени, користи и објави текст и слике уз услов навођења извора/аутора и да дело, које укључује материјал са вашег сајта, објави под истим или сличним условима.

Такође вас позивамо да слободно користите текстове из нашег фонда чланака, који стално расте и допуњава се.

Уколико нам дозволите укључивање вашег материјала, како је горе објашњено, ваш сајт ће на нашим страницама бити наведен као извор. То вашем сајту може да повећа рејтинг јер је Википедија један од најпосећенијих Интернет сајтова (и један од оних са најдинамичнијим растом), док су њени чланци често међу првим погоцима на претраживачима.

Важна напомена: молимо вас да ваш одговор пошаљете на адресу permissions-sr@wikimedia.org и истовремено на адресу са које вам је упућен овај захтев. Само одговори који стигну на адресу permissions-sr@wikimedia.org сматраће се пуноважним. Препоруку како ваш одговор треба да изгледа можете да видите овде: http://sr.wikipedia.org/wiki/ВП:ОДГОВОР. Хвала!