Википедија:Дозволе за објављивање/Moljac

С Википедије, слободне енциклопедије

Postovani!

Hvala na iskazanom interesu na suradnji. Vasi uvjeti su prihvatljivi i slobodno se mozete koristiti materijalima s www.moljac.hr/biografije i www.biografije.org.

Pozdrav, Igor Sekulic

From: Sasa Stefanovic <djevrek@gmail.com> To: face@net.hr, SR VIKIPEDIJA <sr@vikipedija.org> Subject: Pitanje Date: Wed, 14 Sep 2005 01:49:33 +0200


Original Message Follows -----

>> Poštovani! Kao urednici Vikipedije na srpskom jeziku >> (http://sr.wikipedia.org), angažovali smo se u izradi ove slobodne >> enciklopedije. U ovu enciklopediju dostupnu svima želimo da uvrstimo i >> materijal sa vašeg sajta. >> >> Vaš materijal bi bio korišćen pod uslovima GNU-FDL licence >> (http://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:Text_of_the_GNU_Free_Documentation_License). >> >> Takođe vas pozivamo da slobodno koristite tekstove iz našeg stalno >> rastućeg fonda članaka. >> >> Ukoliko dozvolite korišćenje vašeg materijala, na našim stranicama će >> biti kao izvor naveden vaš sajt. To će istom svakako povećati rejting, >> jer je Vikipedija jedan od 100 najposećenijih Internet sajtova (jedan od >> onih sa najdinamičnijim rastom), dok su njeni članci uvek među prvim >> pogotcima na pretraživačima.