Википедија:Дозволе за објављивање/Plesna škola ARMY DANCE

С Википедије, слободне енциклопедије

FROM:

    Ranko Prodanović 

TO:

    Milan Radulovic

CC:

    permissions-sr@wikimedia.org 

Message flagged Sunday, March 4, 2012 10:30 PM Poštovani,

Ovim potvrđujem da sam ja autor i/ili jedini vlasnik autorskih prava nad materijalom dostupnim na www.plesnaskola.rs.

Slažem se sa objavljivanjem ovog materijala pod uslovima Creative Commons Autorstvo-Deliti pod istim uslovima 3.0 Unported licence.

Jasno mi je da dajem pravo svakome da koristi materijal u komercijalne svrhe i da ga menja u skladu sa svojim potrebama.

Jasno mi je da zadržavam autorsko pravo nad delom, i zadržavam pravo da budem naveden kao autor u skladu s uslovima izabrane licence. Izmene koje drugi učine nad materijalom neće biti pripisane meni.

Jasno mi je da se slobodna licenca odnosi samo na neka autorska prava i zadržavam mogućnost da preduzmem mere protiv bilo koga ko koristi ovaj materijal na neodgovarajući način, ili uz kršenje moralnih prava, ograničenja vezanih za robne marke itd.

Jasno mi je da ne mogu povući ovu saglasnost, i da se materijal može trajno zadržati na nekom Vikimedijinom projektu.

04.03.2012. Ranko ProdanovićQuoting Milan Radulovic <macak6@yahoo.com>:

> > Poštovani, > kao urednici Vikipedije na srpskom jeziku (http://sr.wikipedia.org) > angažovali smo se u izradi ove slobodne enciklopedije. U ovu, svima > dostupnu, enciklopediju želeli bismo da uvrstimo i materijal sa vašeg > sajta. > Vaš materijal bi bio objavljen pod uslovima Creative Commons Attribution-Share Alike 3.0 Unported licence (http://creativecommons.org/licenses/by-sa/3.0/deed.sr). > Ukratko, po tim uslovima, svako bi mogao slobodno da preuzme, izmeni, > koristi i objavi tekst i slike uz uslov navođenja izvora/autora i da > delo, koje uključuje materijal sa vašeg sajta, objavi pod istim ili > sličnim uslovima. > Takođe vas pozivamo da slobodno koristite tekstove iz našeg fonda članaka, koji stalno raste i dopunjava se. > Ukoliko nam dozvolite uključivanje vašeg materijala, kako je gore > objašnjeno, vaš sajt će na našim stranicama biti naveden kao izvor. To > vašem sajtu može da poveća rejting jer je Vikipedija jedan od > najposećenijih Internet sajtova (i jedan od onih sa najdinamičnijim > rastom), dok su njeni članci često među prvim pogocima na > pretraživačima. > Važna napomena: molimo vas da vaš odgovor pošaljete na adresu > permissions-sr@wikimedia.org i istovremeno na adresu sa koje vam je > upućen ovaj zahtev. Samo odgovori koji stignu na adresu > permissions-sr@wikimedia.org smatraće se punovažnim. Preporuku kako vaš > odgovor treba da izgleda možete da vidite ovde: http://sr.wikipedia.org/wiki/VP:ODGOVOR. Hvala!