Википедија:Избори за Одбор Старатеља Викимедија Фондације (пролеће 2004)

С Википедије, слободне енциклопедије

Поздрав свима,

Припремају се избори за Одбор Старатеља Викимедија Фондације. Спремамо се да гласамо за представнике који ће говорити у име многих Викимедија сарадника, који тако напорно раде да ову нашу заједницу учине успешном каква јесте. Одбору је поверено коначно одлучивање у име Фондације Викимедија. Његова улога није управљање вебсајтом. За више информација о Фондацији Викимедија и улози њеног Одбора Старатеља, погледајте 1.

Гласа се за две позиције: Представник Доприносећих Активних Чланова (Contributing Active Member Representative), и Представник Добровољних Сарадника (Volunteer User Representative). Да бисте гласали за било коју од ових позиција, морате бити на неком од Викимедија пројеката најмање три месеца. На будућим изборима само Доприносећи Активни Чланови ће моћи да гласају на изборима за Представнике Доприносећих Активних Чланова, али ће на овим првим изборима сви Викимедија сарадници моћи да гласају.

Сви гласачи ће гласати за Представника Доприносећих Активних Чланова и за Представника Добровољних Сарадника. The election is run as Approval. Сваком гласачу ће бити дозвољено да гласа за све оне кандидате за које сматра да су погодни за сваку од позиција. Кандидат са највише гласова за сваку позицију ће бити проглашен победником. У случају нерешеног исхода, биће расписан други круг избора.

Ако ви желите да се кандидујете на изборима, молимо лично попуните пријаву на линку 2.

Кандидати могу да се представе до петка, 29. маја 2004. Избори почињу у суботу, 30. маја 2004, и трајаће недељу дана од тада, са завршетком у суботу, 12. јуна 2004. у поноћ по гриничком времену (GMT), када ће бити објављени финални резултати.

Више информација следи. Молимо погледајте: 3 за детаље.

Ова страница је заштићена. Молимо, све коментаре пошаљите на: 5.

На крају, свим кандидатима желимо срећу на изборима,

Imran на енглеском

Danny на енглеском

Ко-председавајући, Изборни Комитет Викимедије