Датотека:Empress Helena Dragash.JPG

Садржај странице није подржан на другим језицима
Ово је датотека са Викимедијине оставе
С Википедије, слободне енциклопедије

Оригинална датотека(340 × 1.077 пиксела, величина датотеке: 414 kB, MIME тип: image/jpeg)

Опис
English: Empress en:Helena Dragaš
Български: Императрица Елена Драгаш
Ελληνικά: Аυτοκράτειρα Ελένη
Датум

Byzantine period, artwork is well over 100 years old.

Извор
Аутор


Ово је ретуширана слика, што значи да је дигитално измењена у односу на своју изворну верзију. Измене: Cropped. Изворна верзија се може видети овде: Manuel II Helena sons.JPG. Измене је направио: Nauka.


Ова слика је верна дигитализација оригиналног дводимензионалног уметничког дела. Ово уметничко дело је у јавном власништву из следећих разлога:
Public domain

Овај рад је такође у јавном власништву у државама са роком ауторства за живота аутора плус 70 година или мање.


Морате такође ставити ознаку за јавно власништво у Сједињеним Државама да би се знало зашто је овај рад у јавном власништву у Сједињеним Државамa. Имајте на уму да у неколико држава ауторска права трају дуже од 70 година: у Мексику 100 година, Јамајка 95 година, Колумбији 80 година, а у Гватемали и Самои 75 година. Ова слика можда није у јавном власништву у овим државама, оне не примењују правило краћег рока. Ауторско право такође важи за Французе који су страдали у Француској за време Другог светског рата (више информација), Русе који су учествовали у Великом отаџбинском рату или су постхумно рехабилитовани (више информација).

Званичан став Задужбине Викимедије је да „верне дигитализације дводимензионалних уметничких дела која су у јавном власништву, су такође у јавном власништву”.
Стога су фотографске репродукције у јавном власништву у Сједињеним Државама. Имајте на уму да зависно од државе у којој живите поновно коришћење овог садржаја можда забрањено или ограничено. За више информација погледајте Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Првобитан дневник отпремања

This image is a derivative work of the following images:

  • File:Manuel_II_Helena_sons.JPG licensed with PD-Art, PD-old, PD-old/en
    • 2008-12-25T09:22:05Z Nauka 848x1188 (839874 Bytes) {{Information |Description={{en|1=А miniature, depicting the Bzyantine emperor [[Manuel II Palaiologos]], empress [[:en:Helena Dragaš|Helena]] and three of their sons - [[:en:John VIII Palaiologos|John]], [[:en:Theodore II

Uploaded with derivativeFX

Натписи

Укратко објашњење шта ова датотека представља/приказује

Ставке приказане у овој датотеци

приказује

Историја датотеке

Кликните на датум/време да бисте видели тадашњу верзију датотеке.

Датум/времеМинијатураДимензијеКорисникКоментар
тренутна21:48, 12. септембар 2022.Минијатура за верзију на дан 21:48, 12. септембар 2022.340 × 1.077 (414 kB)Tintero21Better quality
12:26, 11. фебруар 2009.Минијатура за верзију на дан 12:26, 11. фебруар 2009.263 × 801 (196 kB)Nauka{{Information |Description={{en|1=А miniature, depicting the Bzyantine emperor Manuel II Palaiologos, empress Helena and three of their sons - John, [[:en:Theodore II Palaiologos, Lord of Morea|The

2 следеће странице користе ову датотеку:

Глобална употреба датотеке

Други викији који користе ову датотеку:

Метаподаци