Ово је датотека са Викимедијине оставе

Датотека:Hermann Hendrich Parsifal.jpg

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Hermann_Hendrich_Parsifal.jpg(249 × 323 пиксела, величина датотеке: 18 kB, MIME тип: image/jpeg)

Hermann Hendrich: Parsifal
Уметник
artist QS:P170,Q324469
Наслов
Parsifal
Извор/фотограф https://web.archive.org/web/20071014232221/http://home.c2i.net/monsalvat/wolfram.htm
Ова слика је верна дигитализација оригиналног дводимензионалног уметничког дела. Ово уметничко дело је у јавном власништву из следећих разлога:
Public domain

Аутор је умро 1931, па је рад је такође у јавном власништву у државама са роком ауторства за живота аутора плус 80 година или мање.


Dialog-warning.svg Морате такође ставити ознаку за јавно власништво у Сједињеним Државама да би се знало зашто је овај рад у јавном власништву у Сједињеним Државамa. Имајте на уму да у неколико држава ауторска права трају дуже од 80 година: у Мексику 100 година, Јамајка 95 година. Ова слика можда није у јавном власништву у овим државама, оне не примењују правило краћег рока. Обала Слоноваче има заштиту ауторског права у дужини од 99 година али они примењују правило краћег рока.

Званичан став Задужбине Викимедије је да „верне дигитализације дводимензионалних уметничких дела која су у јавном власништву, су такође у јавном власништву и да све тврдње у супротно представљају напад на сам концепт јавног власништва“. За више информација погледајте Commons:When to use the PD-Art tag.
Стога се сматра да су фотографске репродукције такође у јавном власништву.

Имајте на уму да зависно од државе у којој живите поновно коришћење овог садржаја можда је забрањено или ограничено. За више информација погледајте Commons:Reuse of PD-Art photographs.

Историја датотеке

Кликните на датум/време да бисте видели тадашњу верзију датотеке.

Датум/времеМинијатураДимензијеКорисникКоментар
тренутна21:08, 21. март 2006.Минијатура за верзију на дан 21:08, 21. март 2006.249 × 323 (18 kB)AndreasPraefckeHermann Hendrich: Parisfal {{Creator:Hermann Hendrich}} {{PD-Art}} Source: http://home.c2i.net/monsalvat/wolfram.htm Category:Richard Wagner

Глобална употреба датотеке

Други викији који користе ову датотеку: