Ово је датотека са Викимедијине оставе

Датотека:Karlovacka gimnazija 19vek.jpg

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Оригинална датотека(1.081 × 600 пиксела, величина датотеке: 395 kB, MIME тип: image/jpeg)

Опис измене

Опис
English: Gymnasium in Sremski Karlovci, old building, 19th century.
Српски / srpski: Gimnazija u Sremskim Karlovcima, stara zgrada, 19. vek.
Датум 19 century
date QS:P,+1850-00-00T00:00:00Z/7
Извор taken from here: http://staresrpskeslike.com/image.php?imageID=620&lan=1
Аутор непознат

Лиценцирање

Ова слика је верна дигитализација оригиналног дводимензионалног уметничког дела. Ово уметничко дело је у јавном власништву из следећих разлога:
Public domain

Овај рад је такође у јавном власништву у државама са роком ауторства за живота аутора плус 70 година или мање.


Dialog-warning.svg Морате такође ставити ознаку за јавно власништво у Сједињеним Државама да би се знало зашто је овај рад у јавном власништву у Сједињеним Државамa. Имајте на уму да у неколико држава ауторска права трају дуже од 70 година: у Мексику 100 година, Јамајка 95 година, Колумбији 80 година, а у Гватемали и Самои 75 година. Ова слика можда није у јавном власништву у овим државама, оне не примењују правило краћег рока. Обала Слоноваче има заштиту ауторског права у дужини од 99 година, а Хондурас 75 година, али они примењују правило краћег рока. Ауторско право такође важи за Французе који су страдали у Француској за време Другог светског рата (више информација), Русе који су учествовали у Великом отаџбинском рату или су постхумно рехабилитовани (више информација).

Званичан став Задужбине Викимедије је да „верне дигитализације дводимензионалних уметничких дела која су у јавном власништву, су такође у јавном власништву и да све тврдње у супротно представљају напад на сам концепт јавног власништва“. За више информација погледајте Commons:When to use the PD-Art tag.
Стога се сматра да су фотографске репродукције такође у јавном власништву.

Имајте на уму да зависно од државе у којој живите поновно коришћење овог садржаја можда је забрањено или ограничено. За више информација погледајте Commons:Reuse of PD-Art photographs.
{{PD-Art}} template without license parameter: please specify why the underlying work is public domain in both the source country and the United States
(Usage: {{PD-Art|1=|deathyear=''year of author's death''|country=''source country''}}, where parameter #1 can be PD-old-auto, PD-old-auto-1923, PD-old-auto-1996, PD-old-100 or similar. See Commons:Multi-license copyright tags for more information.)

Историја датотеке

Кликните на датум/време да бисте видели тадашњу верзију датотеке.

Датум/времеМинијатураДимензијеКорисникКоментар
тренутна18:18, 21. децембар 2010.Минијатура за верзију на дан 18:18, 21. децембар 2010.1.081 × 600 (395 kB)PANONIAN{{Information |Description={{en|1=Gymnasium in Sremski Karlovci, 19th century.}} |Source=taken from here: http://staresrpskeslike.com/image.php?imageID=620&lan=1 |Author=unknown |Date=19th century |Permission= |other_versions= }}

Следећа страница користи ову датотеку:

Глобална употреба датотеке

Други викији који користе ову датотеку: