Заломило се

Из Википедије, слободне енциклопедије
Заломило се
Knockedupmp.jpg
Заломило се
Изворни наслов Knocked up
Режија Џад Апатоу
Сценарио Џад Апатоу
Продуцент Џад Апатоу
Шона Робертсон
Клејтон Таунсенд
Сет Роген
Еван Голдберг
Главне улоге Сет Роген
Кетрин Хајгл
Лесли Мен
Пол Рад
Музика Лаудон Вејнрајт III
Џо Хенри
Година 2007.
Трајање 129 минута
Земља САД
Сједињене Америчке Државе
Језик енглески
Буџет 33.000.000долара
Веб-сајт www.knockedupmovie.com
IMDb веза

Заломило се (енгл. Knocked up) је амерички филм из 2007.

Кратак садржај[уреди]

Applications-multimedia.svgУПОЗОРЕЊЕ: Следе детаљи заплета или комплетан опис филма!

У сердишту филмског заплета је лијени Бен и амбициозна новинарка Алисон. Алисон и Бен, потпуно пијани, заврше у кревету и након тога крене свако својим путем. Два мјесеца касније, Алисон долази до Бена и шокира га изјавом да је трудна. Суочена с одлуком хоће ли имати дијете сама или боље упознати оца, Алисон одлучује дати шансу симпатичном, али не посебно одговорном Бену који се баш и није планирао смирити.

Док се покушавају упознати и понашати као пар, имају својих успона и падова, али радости очинства се полако, али сигурно отварају и пред њиховим очима. Бену се с једне стране налазе његови пријатељи, који су готово бескорисни, али одани. С друге стране, он и Алисон виде како живот у браку, с дјецом, утиче на њену сестру Деби, и њеног мужа Пита. Њихов брак је далеко од савршеног, али њихов поглед на њега је дефинитивно горко смијешан.

Након обећавајућег почетка везе, Алисон и Бен схватају на тежак начин да баш и нису сродне душе те прекидају везу. Након прекида, Пит и Бен одлазе на пут у Лас Вегас. Под утицајем психоделичних гљива схватају шта могу изгубити те одлуче прихватити одговорност. Током порођаја, Алисон се извињава Бену због својих сумњи. Након рођења девојчице, пар остаје заједно.

Спољашње везе[уреди]