Корисник:Aleksandar Milosevic

С Википедије, слободне енциклопедије

Александар Милошевић је рођен 10. jula 2000 godine u Paraćinu. Дипломирао је менаџмент на Београдској академији пословних уметничких струковних студија у Београду 2022. godine. , Iste godine, Александар је постао амбасадор бренд иностране компаније чија је делатност продаја накита. Godine 2020. Александру се пробудила жеља да се бави мотивацијом. Те године је отворио свој instagram профил под називом "постани победник" где објављује мотивационе цитате, као и говоре, такође рекламира семинаре које похађа, тако да пратиоци могу пратити све теме семинара. На овој платформи пише о начину сагледавања и побољшању свести човека на свим пољима у животу. Данас, његов instagram профил броји више од 11.500 пратиоца. Да почне озбиљније да ради на себи инспирисао га је одлазак на студије у Beograd 2019. godine. Александар је учесник многобројних комференција и семинара. Конференција која је била најзначајнија за њега јесте под називом " Насиље на интернету - друштвено правни аспек" организатор конференције је Elssa Европско удружење студената права и младих правника, одржана на Правном факултету Универзитета Београд.

Александар био је гост на друштвеној телевизији Аdria-tv, под називом емисије "Dobar dan" тема разговора са њим била је како побољшати своје мисли, шта треба урадити са својим мислима, као и које читање књига може променити стил живота на позитиван начин сваког човека.

Такође, постоји новински чланак под називом Youthvibes.rs где је причао на који начин студенти требају да уче, ко је Александров узор и од кога је учио о мотивацији, као и шта њега мотивише да буде мотивациони говорник.

Александров младалачки узор био је Смињан Мори мотивациони говорник и писац књига.

Godine 2021. Александар је био ученик u Smiljanovu smart money индустрију 6 месеци, учио је о разним делатностима мотивације и финансијског управљања и способности.

Данас мотивише сваког дана преко 10.000 људи путем друштвене мреже инстаграм.