Корисник:Bgcentar

С Википедије, слободне енциклопедије

sajt koji sam privredjuje

Poštovani,

Zadovoljstvo nam je da vam predstavimo nov program rezervacija i zarade preko interneta na moderan način. Sajt koji sam privredjuje. Naš sajt u rekonstrukciji: www.bgdcentar.com ima ugrađen softver koji omogućava rezervacije letovanja i ugostiteljskih usluga zainteresovanim klijentima, Pored navedenog sajt podržava i sistem reklamiranja preko drugih medija. U saradnji sa švajcarskim provajderima koji pokrivaju sve balkanske zemlje, sajt je pre svega usmeren ka dovodjenju stranih turista u Beograd.

Ovom prilikom Vas Zvanično pozivamo da nam se pridružite i da nas podržite na vašem sajtu.

Reklamirajte sami sebe i ostvarite željeni cilj. Otvaramo zvaničan konkurs i očekujemo brz odgovor od Vaše kuće..

1. Šta reklamiramo na sajtu?

- Turističke i Ugostiteljske usluge. S obzirom na to da klijenti moraju da nas prethodno kontaktiraju, uvek možemo da im damo važeću odgovarajuću rezervaciju, Prodajnih kapaciteta ima dovoljno, koliko god klijenata da nam se javi.

- Ugovorom se i obavezujemo da partneri nemaju nikakve obaveze prema krajnjim korisnicima, što je i logično.


2. Kako sistem funkcioniše?

- Naš sajt je nevidljiv na vašem sajtu sve do trenutka dok potencijalni korisnik ne preuzme besplatan kupon koji nama ostavlja informaciju da je klijent došao sa Vašeg sajta. U startu, vidljiva je samo reklama, koju možete da formatirate na način koji vam odgovara. Reklamne poruke vam šaljemo e-mailom unapred i one su kratke i sadržajne, primera radi odmor u Grčkoj od 2 do 20 eura - preuzmite besplatan kupon da biste pogledali detaljnu informaciju. Kupon sa preuzima tako što se ukuca kratka reč po želji ili kupac dobija automatski broj kupona. Primer: klijent je ukucao reč “pera”. Ukoliko niko pre njega nije ukucao istu reč njegov kupon je “pera”. Ukoliko je neko pre njega ukucao istu reč kupac dobija kupon oblika pera1, pera2 itd. tj. prvi slobodan. Programski kod potreban za omogućavanje izdavanja kupona dobijate od nas i potrebno je da ga ugradite na stranicu vašeg sajta na kojoj će se nalaziti opširniji opis akcije. Ova reklama se može vezati i za vaš proizvod primera radi može da stoji Odmor u Grčkoj za 2 do 20 eura + postavite vaš sajt koji sam zaradjuje za vas.Preuzmite besplatan kupon.

- Uz kupon klijent dobija i link ka našem sajtu na kome bira uslugu koju eventualno želi da kupi. Sa našeg sajta, može da ide na bilo koji drugi sajt, da promeni računar, da ode da se dogovori sa prijateljima… Bitno je da je ostavio trajnu informaciju u obliku kupona kod nas i naš sajt ga prepoznaje kad uplati uslugu i automatski prosledjuje proviziju na vaš račun nakon uplate provajdera. Naš sistem prati izdate kupone i povezuje ih sa naplaćenim rezervacijama krajnjih korisnika (popunjavanje rezervacije obuhvata i upisivanje kupona), na osnovu čega isplata provizije funkcioniše.

- Kada je klijent došao do našeg sajta i izabrao uslugu, popunjava naš formular koji, pored uobičajenih podataka potrebnih za rezervaciju (ime, kontakt telefon ili email, željena usluga i sl.) zahteva i broj kupona, na osnovu čega se prati sa čijeg je sajta klijent došao (tj. gde je video reklamu/preuzeo kupon)

- Mi, zatim, kontaktiramo klijenta i dajemo mu broj rezervacije.( broj predugovora) .

- Zvanična rezervacija u agenciji košta 800 dinara. Medjutim, klijent koji pošalje sms poruku sa brojem rezervacije, u obliku REZpera1234, na broj 1556 ili 1554 (koji podržava sve mobilne operatere) plaća 300 dinara + pdv + cenu sms poruke. Klijent je na ovaj način kupio zvaničnu rezervaciju usluge koja mu važi 7 dana od dana poslatog sms-a (ovo će sve biti objašnjeno na našem sajtu),

- pored toga što ne mora da žuri da bi uplatio uslugu, klijent dobija + popust na aranžman + uplaćenu otkaznu zaštitu koja ga ugovorom štiti u slučaju da odustane od usluge koju je platio po nižoj ceni od cene u agenciji.

- Ukoliko neko pošalje pogrešan broj rezervacije, sistem će prepoznati grešku i poslati poruku vaša rezervacija nije validna javite se e-mailom ili telefonom da ispravimo grešku. Sistem prepoznaje koji su brojevi rezervacija izdati na koje ime i telefon i koji su slobodni brojevi rezervacija a koji nisu potvrdjeni sa strane agencije.

- Poruke za rezervaciju ugostiteljskih usluga koštaju 50 dinara +pdv+cena sms poruke.

- Za ugostiteljske usluge klijent jednostavno pošalje sms, UGOpera1234. Rezervacija ručka za 4 osobe u 14h, ako je moguce na terasi.) Povratna poruka: Zahvaljujemo na rezervaciji, za nekoliko minuta dobićete poruku gde je vaš sto rezervisan.( pošto šef sale potvrdi sto).. Poruka od provajdera dolazi u obliku e-maila i konobari kontrolisu svakih 5 -6 minuta, ukoliko nema slobodnog stola, zovu telefonom i dogovore se u principu izvinjavamo se nemamo mesta pre 15 casova ili vaša rezervacija je validna u drugom restoranu , u ovom trenutno nema mesta i slično.

Ukoliko ima mesta samo upišu rezervaciju. 

Klijent dobija popust u restoranu i svakako dobija svoju uslugu u onom restoranu gde ima mesta od predloženih recimo 20 ili 30 restorana, što će na sajtu sve biti objašnjeno...

- Vaša provizija se sastoji u sms poruci, kada se odbiju troškovi mobilne telefonije i provajdera ostaje 20-45% od 300 dinara ili od 50 dinara, zavisno od usluge. Ostvarili ste 60 do 135 dinara po svakoj poslatoj sms poruci za letovanje ili 10 do 22,50 dinara za rezervaciju ručka, bez obzira na to da li je klijent uplatio uslugu ili je odustao, pošto mu je unapred stavljeno do znanja da se uplaćena sms poruka ne vraća ni u jednom slučaju. ( kapara propada).

- Statistiku, koja uključuje broj kupona uzetih sa vašeg sajta, broj iskorišćenih kupona i naplaćenih rezervacija možete da pratite u svakom trenutku na privatnom delu našeg sajta, kome pristupate pomoću korisničkog imena i lozinke unetih u formi za registraciju a koji će postati aktivni po potpisivanju ugovora.

- Nama je bitno da vi dobijete vašu proviziju s obzirom na to da na ovaj način smanjujemo troškove reklamiranja i povećavamo reklamu na viši nivo.

- Takodje, i reklama vašeg sajta se nalazi na našem sajtu u delu “Partneri” za vas besplatno.

- Posebno, pošto smo sms vezali za otkaznu zaštitu, svaki turista šalje sms, a turističke aranžmane obično koriste porodice, što znači da svaki član porodice mora da pošalje sms, tako da se broj osoba koje vide reklamu na vašem sajtu i odluče se za naše usluge uvećava u proseku 2,5 puta.

- Turista kad je otišao na letovanje i vratio se zadovoljan, ponovo šalje sms za neko sledeće putovanje i Vama ponovo stiže provizija. Iz razloga pošto je sistem vezan za kupone prema datumu preuzimanja kupona, a sa vašeg sajta nas je klijent našao pri put pa je vaš datum preuzimanja kupona relevantan za proviziju..

- Ukoliko reklamni sajt nije pravno lice, od zarade mu se odbija porez na ugovor o delu.

3. Na koji način je tehnički izvedeno ugrađivanje našeg sadržaja na vaš sajt?

- Reklamni slogani i opširniji opis akcije su u tekstualnom obliku, pa ih možete ugraditi i formatirati na način koji vam odgovara.

- Izdavanje kupona koristi AJAX tehnologiju i izvedeno je u obliku html forme i kratkog javascript koda, tako da formu možete prilagoditi izgledu svog sajta. Detaljnije uputstvo i specifikacija nalazi se u privatnom delu našeg sajta, pa vam je ostavljena sloboda čak i da sami implementirate vašu verziju forme za izdavanje kupona.


Šaljemo lepe pozdrave i ugovor u prilogu.

Srdačan pozdrav

Aleksandar Srećković direktor, Bg centar d.o.o. Ul.Kralja Milana 2 ( Srpskih vladara) 11000 Beograd, www.bgcentar.edu.rs , www.bgdcentar.com e-mail: turistkl@scnet.rs Tel: 011 3 618 618 Mob: 063 89 88 438