Корисник:Dinustef

С Википедије, слободне енциклопедије

O korisniku[уреди | уреди извор]

Dinu Štefan zivi u Banatskom Novom Selu. Ima 23 godine. Završio je srednju Elektrotehničku skolu, a trenutno studira na Fakultetu Organizacionih Nauka u Beogradu, smer Informacioni sistemi i tehnologije.

Osnovno obrazovanje[уреди | уреди извор]

Osnovnu školu "Žarko Zrenjanin" je pohađao u rodnom selu i završio ju je 2004. godine. Bio je prilično uspešan đak i osvajao je nagrade na pojedinim takmičenjima. Sto se tice same škole, ona je prilično savremena, opremljena potrebnim instrumentima i objektima koji su potrebni za efikasno savladavanje nastave. U okviru škole postoji i fiskulturna hala.

Škola u Banatskom Novom Selu svoju delatnost započinje u drugoj polovini XVIII veka. U dokumentima se navodi da je 1772. godine u Novom Selu već postojala škola sa jednim odeljenjem i učiteljem. Period koji je usledio, uslovljen neposredno Austro–ugarskom nagodbom iz 1867.godine, jeste uklapanje u mađarski školski sistem i pred kraj veka forsirano učenje madjarskog jezika.[1]



Moji omiljeni wiki članci[уреди | уреди извор]


Hobiji[уреди | уреди извор]

Jedan od najdražih hobija su mu odlasci na fudbalske i kosarkaske utakmice Partizana. Doživljaj i atmosfera koji se oseti na utakmicama se ne može recima opisati.