Корисник:Ela Eleonora

С Википедије, слободне енциклопедије

Biografija Eleonora Predin

Eleonora Predin, rođena 1989. godine, je diplomirani industrijski inženjer s diplomom Fakulteta tehničkih nauka u Novom Sadu. Njen profesionalni put obuhvata širok spektar različitih poslova, počevši od web programiranja, preko marketinga, kojim se bavi duži niz godina.

Eleonora je uticajni influencer čije poruke naglašavaju svest o zdravom načinu života, važnosti zdrave ishrane, redovne fizičke aktivnosti, rada na sebi i pozitivnog stava prema životu. Njeno prisustvo na društvenim mrežama inspiriše ljude da brinu o svom fizičkom i mentalnom zdravlju.

Osim što je uspešna u digitalnom svetu, Eleonora je i preduzetnica. Ona je osnivač i vlasnik brenda prirodne kozmetike "Viva by Ela". Ovaj brend je proizašao iz njene želje da ponudi proizvode koji se sastoje od isključivo prirodnih sastojaka. Posvećena je ideji da svi imaju priliku da neguju svoju kožu na prirodan način.

Eleonora je i majka osmogodišnje devojčice Une, koja je njena najveća inspiracija za sve u životu. Gledajući u budućnost, ima planove za proširenje svog brenda kozmetike "Viva by Ela" na svetsko tržište.

Zaljubljenik je u prirodu, planinarenje i ekstremne sportove, kroz koje kanališe svoju energiju na najbolji način. Voli da  putuje, čita, uživa sa prijateljima i upoznaje nove zanimljive ljude, koji je inspirišu.