Пређи на садржај

Корисник:Gagi89kotez

С Википедије, слободне енциклопедије

[[Категорија:]] Dragan Ristić

Rođen sam 22. Februara 1989.godine u Beogradu.Završio sam srednju Elektrotehničku školu "Rade Končar" i potom 2008. godine upisao Fakultet organizacionih nauka u Beogradu.Trenutno sam na četvrtoj godini osnovnih akademskih studija i planiram da nastavim dalje svoje školovanje kada završim četvrtu godinu.

Osnovno obrazovanje[уреди | уреди извор]

Osnovnu školu "Vasa Pelagić " završio sam u Beogradu,tačnije u naselju Kotež. [1] .Svih osam razreda završio sam odličnim uspehom.Nakon toga upisujem srednju Elektrotehničku školu "Rade Končar" takođe sa odličnim uspehom,iako me oblast elektrotehnike nije preterano zainteresovala.Odlučio sam da svoje dalje školovanje usmerim na drugu stranu.2008. godine Upisao sam Fakultet organizacionih nauka.Trenutno sam na četvrtoj godini osnovnih akademskih studija sa dosadašnjim prosekom 8,09.


Profesionalna interesovanja[уреди | уреди извор]

Kada su u pitanju moja interesovanja u profesionalnom smislu,postoji nekoliko oblasti u kojima trenutno tražim svoje buduće angažovanje.Naravno,organizacija objedinjuje sve te potencijalne oblasti i daje mi osnovno znanje koje će mi biti potrebno u budućem radu. Jedna od oblasto koja me posebno interesuje svakako je projektni menadžment odnosno upravljanje projektima.To je dosta kompleksna oblast i zahteva izuzetno znanje iz različitih oblasti menadžmenta kao i dobro poznavanje jezika. Takodje,jedna od oblasti za koju sam zainteresovan je ekologija odnosno primena organizacionih nauka u društveno odgovornim aktivnostima.Poslednjih godina društveno odgovorno poslovanje je dostiglo znatno viši stepen interesovanja i primene što predstavlja šansu mladim ljudima da svoja znanja primenjuju na društveno odgovornim projektima.


Moji omiljeni wiki članci[уреди | уреди извор]

Obzirom na to da se već šest godina bavim kik boksom,posebno me interesuje

  • Tajlandski boks ili "Muay Thai".Postoji wiki članak na Wikipediji na srpskom jeziku koji detaljno opisuje pravila ovog sporta.Članak izuzetno jasno i sažeto predstavlja ovu Tajlandsku disciplinu koja se u nekim segmentima razlikuje od Evropskog kik boksa.

Takođe, jedan od omiljenih članaka je i članak mog fakulteta

Veoma zanimljiv članak je posvećen


Reference[уреди | уреди извор]

Споменице и захвалнице[уреди | уреди извор]

100 измена