Пређи на садржај

Корисник:Maja Holcim Fon Schneider

С Википедије, слободне енциклопедије

Maja Holcim Fon Shneider je rodjena 01.07.1992 godine u Becu,medjutim od 3 godine zivota pa sve do 15 zivela je u Beogradu. U 15 godini odselila se u New York gde je zapocela svoju karijeru u modi. Inace Holcim Fon Schneider je poznata porodica po tome sto poseduje 35% akcija poznate gradjevinske kompanije Holcim [1].

Skolovanje Kao dete od 5 godina pohadjala je poznatu skolu u Becu gde je ucila manire na kraljevsko nivou,zatim je ucila nemacki,engleski,francuski i spanski jezik. U 7 godini je pocela da se skoluje u privatnoj skoli u Beogradu koju je zavrsila pre roka,da bi zatim u 15 godini otisla u New York gde je za dve godine zavrsila 4 razreda srednje skole uz sve pohvale.

Karijera Svoju karijeru je pocela veoma rano,u 15 godini. Od pocetka je radila za poznate firme Bebe,NewYorker,Zara,Springfield,da bi zatim kao 17-godisnjakinja pocela da radi za Armani,Versace,Gucci,D&G i druge modne kompanije iz sveta... Procenjuje se da je do sada od ugovora sa Nike-om,Armanijem,Zarom i mnogim drugim kompanijama zaradila preko 1.5 miliona americkih dolara,a nagovestava se da ce potpisati jednogodisnji ugovor sa NewYorkerom vredan milion americkih dolara.