Корисник:Milica989

С Википедије, слободне енциклопедије

Moje ime je Milica i student sam četvrte godine na Fakultetu organizacionih nauka. Živim u Beogradu ceo svoj život i počinju strašno da me nerviraju gužve u ovom gradu.

Овај корисник пије кафу.
Овај корисник је Девица у хороскопу.

Osnovno obrazovanje[уреди | уреди извор]

Svoje dane sam provodila u školi Ljuba Nenadović koja se nalazi u Žarkovu, tada nisam ni bila svesna koko lepa prijateljhstva ću da steknem bas tokom pohađanja iste :)

I dan danas se družim sa drugarima sa kojima sam još tada izgradila prijateljstvo, i najviše volimo da odemo na kafu u kafić po imenu Kuba jer nam se on nalazi blizu kuće i mirno je mesto na kome moze da se priča bez naprezanja da se nadjača muzika :)

A sada ću vam reći par reči o mojoj školi, pa evo:

Зграда основне школе подигнута је 1912-1914. године, по пројекту архитекте Стевана Савковића. Грађена је опеком у кречном малтеру. Има високо приземље с подрумом испод дела зграде. У приземљу су четири учионице и стан учитеља. Кров је покривен бибер црепом. Сокл и улазно степениште су камени, а делимично и кула у средини зграде. Пространо двориште ограђено је зидом и дрвеном оградом. Зграда представља објекат школске намене развијеније етапе. У њој се огледају напори друштва на унапређивању услова школства. Посебну вредност згради даје архитектонска обрада која се заснива на коришћењу основних пластичних елемената, на игри волумена и маса, без секундарне декоративне пластике[1].

Moji Wiki članci[уреди | уреди извор]

Jako volim da čitam članke o gradovima i ostrvima pa s toga moji omiljeni članci na wiki su:


Izvori[уреди | уреди извор]