Корисник:Mladennrtd/песак

С Википедије, слободне енциклопедије

Ја сам Младен Митровић, рођен у Шапцу 1981. године. Запослен сам у Градској управи Града Београда на месту референта у Секретаријату за саобраћај. Рачунари и рачунарска техника су мој хоби од малих ногу, а кроз цео живот су и саставни део моје каријере. Одатле и мотив да се даље усавршавам и професионално напредујем. У своје слободно време се рекреативно бавим спортом, велики сам филмофил и љубитељ механичких часовника. Ожењен сам и отац близанаца Луке и Марка. Студирам на Високој школи електротехнике и рачунарства струковних студија. Неки од курсева које тамо похађам су: Друштвене мреже, Интернет програмирање, Оперативни системи, итд.

Мој град[уреди | уреди извор]

Рођен сам у Шапцу. Шабац је град у Мачванском округу. Према попису из 2011. имао је 53.919 становника. Налази се у западној Србији на обали реке Саве, развио се око утврђења подигнутих уз реку. Шабац је привредно, културно и административно средиште Мачванског округа.

Моје омиљене државе[уреди | уреди извор]

Мој факултет[уреди | уреди извор]

Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија је основана 1974. године у Београду. Она је државна, самостална високошколска установа. Скраћени назив школе је ВИШЕР.[1]

Спољашње везе[уреди | уреди извор]

Званични сајт Суботице Званични сајт Шапца Званични сајт Владе Републике Србије

Референце[уреди | уреди извор]

  1. ^ „Висока школа електротехнике и рачунарства струковних студија” (на језику: енглески).