Корисник:PruskaCG/песак

С Википедије, слободне енциклопедије

Навијачка група "Ултраси Бијело Поље" је осонована 1987. Са циљем да публику окупи под једну капу и створи бољу атмосферу на утакмици.

Учествује у пружању подршке играчима на терену (без подршке управи клуба која је увијек била против нас од 1987 до дана данашњег 2016/17).

Године 2005 наша група је проглашена за (најборбенију,најбројнију,најсложенију навијачку формацију на Сјеверу ЦГ. Група је бројала 2000 навијача спремних да у сваком моменту дођу на трибину и бране боје свог клуба на њима својствен начин или како се то већ тада звало на (мегдан) група која ће бити најбучнија и која неће дозволити било какве провокације од стране других навијачких група биће проглашена за најбруталнију навијачку групу на Сјеверу ЦГ.

Подгрупе:

(Прушка,Владике,ГМБојс,Јоунг Бојс,Никољац,Инфузија бојс,Пиране и Центар)

Некадашњи вођа навијача злогласни Џон је пребјегао у иностранство због бољег живота или како је то једном он изјавио за "ТВ Сун" овде му је (било тијесно много) тако је исто учинио и Мацола један од вођа навијача групе Центар али се он вратио у Бијело Поље и започео бизнис (Трговина на велико и мало). Вјерује се да је Мацола и дан данас вођа свих навијачких подгрупа и да дјелује из сјенке.

Мацола ће касније у аманет оставити мјесто лидера групе свом куму кикбоксеру док се не врати иѕ иностранства(Горан Радовић)познат по томе што је први у граду отврио Кикбокс клуб АРИС



[https://sr.wikipedia.org/wiki/%D0%A4%D0%9A_%D0%88%D0%B5%D0%B4%D0%B8%D0%BD%D1%81%D1%82%D0%B2%D0%BE_%D0%91%D0%B8%D1%98%D0%B5%D0%BB%D0%BE_%D0%9F%D0%BE%D1%99%D0%B%