Корисник:Vladimir tubic

С Википедије, слободне енциклопедије

Vladimir Tubić je rođen 15.06.1981. godine u Zemunu. Pohađao je osnovnu školu "Oton Župančić", koja kasnije menja svoje ime u "Desanka Maksimović". U osnovnoj školi je bio odličan učenik i zbog tog uspeha dobija nekoliko pohvalnica od strane škole. Saobraćajno - tehničku školu "Brano Pešić" završava 2000. godine u Zemunu. Kako u osnovnoj tako i u srednjoj školi Vladimir je bio učenik sa odličnim uspehom. Vladimir 2002. godine upisuje "Beogradsku Poslovnu Školu" (raniji naziv: Viša Poslovna Škola), koja od 2002. godine prelazi na novi sistem školovanja, takozvanu "Bolonju" i umesto dotadašnjeg zvanja "više" škole dodeljuje diplome sa visokim stepenom stručne spreme.Zvanje "diplomirani ekonomista visoko strukovnih studija smer: Finansije" Vladimir dobija 2006. godine. Diplomirao je u Aprilu 2006. godine sa najvećom ocenom na temu: Efekti privatizacije na poslovne performanse preduzeća na primeru "Frikom"-a a.d. Mentor koji je pratio njegov rad, što kroz stručnu praksu (koju je obavio u finansijskoj službi Frikom-a a.d.) što pri izradi diplomskog rada, bila je Mr. Svetlana Kisic (profesorka Beogradske Poslovne Škole i direktorka sektora za finansijski consulting u Deloitte and Touch (konsultantsko - revizorska kuća). Vojni rok služi 2007. godine, prvo u Gornjem Milanovcu, a potom u Beogradu. Kako su ga oduvek zanimali računari Vladimir 2008. godine upisuje "IT Academy - Microsoft certified" smer programiranje. Svoje stečeno znanje iz oblasti programiranja Vladimir kruniše diplomskim radom kod profesora Gorana Aritonovića. Programski jezik u kome je radio svoj diplomski rad - program je C# koristeci SQL bazu podataka.

Od 2008. do 2011. godine Vladimir je radio u "AP Agenciji Zlatan Zlatković" - marketing agenciji, kao finansijski analitičar. Kako su "AP Agenciji Zlatan Zlatković"i "Beogradski taksi vozači" d.o.o. firme "sestre", tj vlasnik obe firme je gospodin Zlatan Zlatković, bio je zaposlen i kao spoljašnji saradnik u firmi "Beogradski taksi vozači" d.o.o. na poslovima održavanja baza podtaka, mreže i pravljenja softwera. Pored finansijske analize Vladimir se bavio i TV i press monitoringom za različite klijente i njihove kampanje oglašavanja.

Dugogodišnji sportista, Vladimir je prvo trenirao fudbal u fudbalskom klubu "Teleoptik" iz Zemuna. Posle fudbala počinje da trenira karate u karate klubu "Vazduhoplovac" iz Zemuna. Dobija rang "plavi pojas" i odlazi na nekoliko takmičenja (prvenstvo Beograda i prvenstvo Srbije). U jednom trenutku karate zamenjuje košarkom i počinje da trenira u košarkaškom klubu "Mladost Zemun". Dugogodišnju košarkašku karijeru prekida zbog povrede, ali je košarka i dalje ostala njegova velika ljubav pa sada rekreativno igra kada ima slobodnog vremena, tj kada mu obaveze to dozvoljavaju.

Hobi mu je Heraldika i trenutno se bavi izradom porodičnog grba familije Tubić.