Разговор са корисником:Филип Кнежић/Архива 7

Из Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу

Може[уреди]

...онај превод.--Војвода (разговор) 17:27, 21. септембар 2007. (CEST)


Радосављевић[уреди]

Најљубазније бих вас замолио да ми образложите због чега сте обрисали мој чланак о Николи Радосављевићу? --Djoka 22:59, 21. септембар 2007. (CEST)

Дело[уреди]

Никада нисам видео преведен назив тог дела (значи Споменици Египта и Нубије). Ако хошећ можеш да ставиш овако а у загради француски оригинал. --Војвода (разговор) 11:31, 22. септембар 2007. (CEST)

Брисање[уреди]

Када бришеш нетривијалне ствари (значи нешто што није "abjfjehr" или "ја сам највећи и најбољи и живим на Вождовцу"), требао би у опису измене да напишеш у 3-4 речи зашто. Конкретно мислим на "Zivot i prikljucenija". Питање укуса, ја га не бих брисао него оставио као патрљак, али оно што овде хоћу да кажем је да би било много простије да си у опису измене написао "несређено" или "преписано" или шта си већ мислио. Овако сам ја морао да идем на чланак, гледам обрисане ревизије, лупам главу зашто је обрисано и сл. Дакле обележавањем оваквих измена би битно помогао људима који проверавају скорашње измене. --Dzordzm 19:48, 22. септембар 2007. (CEST)

Помоћ[уреди]

Јопет ја. Прво, треба да ми се архивира странаFace-grin.svg, а ја и даље то не умем да урадим. Друго, својевремено сам написала чланак Без по муке иде нам од руке, и Dzordzm је пре неки дан додао да нема референци и да (моје) мишљење не може да буде референца. То је ОК, но ја сам набавила референце, али не знам да их уденем. Мало сам изменила текст и написала, како пише у том и том часопису, па оно што тамо пише, и сазнала ИД број и остало као референцу, али НЕ УМЕМ као дебил ништа од тога да урадим. Хајд молим те, види шта сам тамо забрљала, па убаци лепо референце те како треба, јер ја сам нешто лоше урадила, и још нешто имам и слику насловне стране, али не умем да убацим ни њу? Ето, ја бих којешта, а не знам ништаFace-grin.svg.

П. С. А обраћам се теби, јер сам већ 2 пута ово написала Дзордзму али он ме не констатује. А да, и избацила сам то да нема референци, а ни не знам да ли сам их уопште убацила!

Поздрав,

--ЈлнаFace-wink.svgразговор 18:12, 29. септембар 2007. (CEST)

Викицитати[уреди]

И још нешто, пошто сам видела да си администратор на Викицитатима, имам на ЦДу цело дело Без по муке иде нам од руке. Која је процедура да се оно објави на Викицитатима?----ЈлнаFace-wink.svgразговор 18:18, 29. септембар 2007. (CEST)

Референце, Викиизворник и све остало[уреди]

Под један, хвала ти за ажурирање странице, под два ништа нисам успела (читај укапирала) с референцама. Хајде, молим те, иди на чланак Без по муке иде нам од руке, видећеш тамо исписане су референце, али је то урађено скроз лоше. Хоћу да кажем, видећеш које референце, па их само испиши како треба. Треће, имам права и могу да објавим, не знам како. Четврто, ниси ми рекао како да прикачим слику насловне стране? У сваком случају хвала за праву помоћ и увекFace-wink.svg.

Поздрав,

--ЈлнаFace-wink.svgразговор 18:12, 30. септембар 2007. (CEST)

Лепа слика[уреди]

Ма не, имам слику насловне стране Без по муке иде нам од руке, али не знам како да је убацим било где. А, референце сам мислила само да ставим на крају као референце, види у тексту, ја помињем једну референцу, а друга је сама књига. Ау, много сам бре глупа за ово! --ЈлнаFace-wink.svgразговор 19:05, 30. септембар 2007. (CEST)

Слика[уреди]

Е, па хвала, иди да видиш, сад је све готовоFace-grin.svg. Преместила сам референце на право место (сад сам умела, пошто сам видела како си ти то урадио), онда ми је Дз... послао упутства како се сличице каче, заправо, поента и јесте била у томе што нисам умела да пошаљем слику на Википедију. Е, уз то упутство јесам успела, и онда је наставак — уклапање слике био много лакши. Хвала још једном, поздрав ----ЈлнаFace-wink.svgразговор 08:40, 1. октобар 2007. (CEST)

Где си Фићо[уреди]

Поздрав Фићо, није ваљда да је школа тако страшна, па те нема, или си се можда заљубио. Ако је ово друго ја ћу ти оправдати све изостанке.Требаш ми за онај курс што си обећао. Скоро све слике које ми требају су под поштеном употребом. То је претежно лого појединих турнира или клубова. Ја сам стално ту, па ми кад будеш имао времена укратко објасни шта се све ради код преузимања. До тада ако можеш преузми ми ово. en:Davis Cup,en:FK Lovćen,en:Football Association of Montenegro. Хвала и много успеха у школи и љубави. Надам се да се ниси наљутио за мало шале. Хвала и поздрав--Drazetad 15:10, 1. октобар 2007. (CEST)

Мислим да и код енглеза неможе бити већа. Можда грешим. Хвала ти за све. Поздрав--Drazetad 16:35, 1. октобар 2007. (CEST)

Категорије[уреди]

немаш категорију Алат али имаш зато Алати! --Goldfinger 22:59, 3. октобар 2007. (CEST)

Викицитати[уреди]

Јопет ја. Успела сам да прикачим слику, сад ме интересује технички како да цело дело окачим на Википедији тј. на Викицитатима, или на Викикњигама. Дакле, где и како? Поздрав, ----ЈлнаFace-wink.svgразговор 17:35, 6. октобар 2007. (CEST)

Ма не слику[уреди]

Хоћу да ставим целу књигу. Како и где? Поз. ----ЈлнаFace-wink.svgразговор 22:17, 6. октобар 2007. (CEST)

Споменица[уреди]

Хвала за споменицу. Душанза 11:52 13. октобар 2007.

Вики карта[уреди]

Филипе бојим се да ја баш нисам стручан око те Вики карте, мада је то одличан предлог. (у вези текста Блок 70) Па овај могао бих ти то да урадиш, наравно ако ти није тешко! Ако будеш хтео да стављаш ту Вики карту постави је на Блок 45 и Блок 70а. Надам се да ти неће бити тешко ипак је то наш Нови Београд. И хвала за споменицу. --Pinki 15:00, 17. октобар 2007. (CEST)

Фићо свака част! Одлично си урадио. Блок 70а ти је десно од Болка 70, ал нема везе нећу да те мучим. Баш лепо што и ти пишеш о Новом Београду. Не знам како ти се свиђају моји текстови о улицама Новог Београда, неки се противе писању о улицама и стално стављају примедбе. И ја сматрам да нетреба писти о свим улицама (поготово не о малим и небитним), али ипак треба написати коју реч о већим и важнијим улицама. А шта ћемо, ми са НБГ-а кад су нам све улице велике.... Поздрав.--Pinki 15:18, 17. октобар 2007. (CEST)


Фала[уреди]

...на телефону. ;) --Mile 14:31, 18. октобар 2007. (CEST)

Споменице[уреди]

Хвала, са малим закашњењем.--Раде Награисаловић 15:43, 18. октобар 2007. (CEST)

From France[уреди]

Dear Филип, I am fr:Utilisateur:Aristote2 ! I just wanted to inform you that I also became Korisnik:Aristote ! Till soon. Kindly. --Aristote 20:34, 18. октобар 2007. (CEST)

:)[уреди]

Hvala puno Fićo!!! M!cki talk 10:04, 21. октобар 2007. (CEST)

Даље[уреди]

А зашто преправљаш на даље... Није ми јасан разлог, а и помераш слике са једне на другу страну... Ипак мора да има неки ред... са леве стране слике на левој.. са десне на десној.. Мало графичке лепоте ника не шкоди... А што се тиче даље.. Не знам и даље зашто си преправио...--Nikostrat 19:35, 27. октобар 2007. (CEST)

Фићо, када неко ради озбиљно на нечему, гледај прво да продискутујеш промјене на страници за разговор. Није ОК, да зађеш и мијењаш без икаквог упозорења или претходног разговора... ---Славен Косановић- {разговор} 19:41, 27. октобар 2007. (CEST)
Ма није ми намјера била да те ружим, извињавам се ако си тако схватио... ---Славен Косановић- {разговор} 19:45, 27. октобар 2007. (CEST)

Хвала Филипе. Не верујем да ће доћи до гласања мада ме ништа не би зачудило. --Војвода (разговор) 18:10, 1. новембар 2007. (CET)

Spomenica[уреди]

Baš ti hvala. Mada u poslednje vreme i nisam tako aktivan kao pre, bar što se tiče pisanja članaka. Pozdrav M!cki talk 06:17, 2. новембар 2007. (CET)

Admin[уреди]

I don`t want admin privileges. Thanks--Филип Кнежић (разговор) 10:57, 2. новембар 2007. (CET)

Помоћ Фићо[уреди]

Поздрав. Видим да транскрибујеш називе француских села, па те молим да ми транскрибујеш Chorale Roanne То је француски кошаркашки клуб са којим је играо Партизан и то му је право име а на само Роан, како пише у нашој штампи. На порталу кошарка неко је написао Хорал, али мислим да то није тачно. Хвала--Drazetad 11:00, 2. новембар 2007. (CET)

Фићо да ли си сигуран, зар ch није ш на француском--Drazetad 17:30, 2. новембар 2007. (CET)
Фићо где се налазе правила за избор или одузимање титуле администратора (колико корисника треба да гласа, који корисници немају право да гласају и сл.) Хвала--Drazetad 18:40, 2. новембар 2007. (CET)
Шта уради? Зашто?--Drazetad 18:44, 2. новембар 2007. (CET)
Немој се љутити. Опет си пренаглио. Како мислиш да се бориш за своје право ако код прве веће препреке одустанеш. Правилник сам тражио јер сам хтео да помогнем--Drazetad 18:49, 2. новембар 2007. (CET)
Фићо још ово и нећу више. Мислим да са тим правилником могу доказати неке ствари. Хоћу да откријем који администратор се крије иза Ђокице. Јер он нема ниједно написано слово на википедији осим неких разговора (свађа са Јагодом око текста о Ку клакс клану) и ових коментара.

Од укупно 17 измена 15 су разговори а од њих 6 коментари за ово брисање Војводе.и ниједан од објективних му није рекао да нема право да учествује у овоме. Мислим да је и делија то приметио.--Drazetad 19:04, 2. новембар 2007. (CET)

Checkuser[уреди]

Fićo, čekjuzer nije obavezan kod izbora administratora. To je znak dobre volje samog kandidata. Znači, uslov obavezne provere čekjuzerom ne postoji i nigde se u pravilima na tome ne insistira. Čak ni sami čekjuzeri ne mogu da obave proveru ako ne postoji neka opravdana sumnja na datog kandidata. Tako je bar za sada. See you! M!cki talk 16:01, 2. новембар 2007. (CET)

rad i trud[уреди]

Pozdrav i hvala na spomenici :) Donny 23:48, 2. новембар 2007. (CET)

Pa, promenite u "čao". --Baks 22:58, 3. новембар 2007. (CET)

Pa, ja neću, zato što znam da je tako bezveze i da tako niko ne govori. Ali ste vi zato promenili Al Paćino u Al Pačino, što je takođe bezveze i niko tako ne govori, ali poštujete neki "pravopis". Pa, ili promenite ovde "ćao" u "čao" pa neka vam se svi smeju, ili vratite Al Pačino u Al Paćino. --Baks 23:00, 3. новембар 2007. (CET)


Питање[уреди]

Можеш ли да ми објасниш шта је овде нетачно и шта то представља рекламу? Мислио сам да је корисно да чланак буде обогаћен листом највећих добављача... не видим зашто би то била реклама. И рецимо прва два на листи су била Сезампро који је највећи добављач АДСЛ-а, СББ који је највећи добављач кабловског Интерета и тд.

П.С. Уместо да ми је неко барем рекао хвала за то што сам освежио чланак који је пре мојих измена био катастрофалан добио сам оптужбу да рекламирам Интернет провајдере. --C T E B A H (+) 14:16, 4. новембар 2007. (CET)