Разговор са корисником:Sadko

С Википедије, слободне енциклопедије
Пређи на навигацију Пређи на претрагу


Патролирање

Обрати пажњу кад патролираш измене овог типа. Постоје параматри за датум ажурирања који нису измењени заједно са бројем наступа. Дотични корисник очигледно наставља где је стао пре него што је блокиран. Ја ћу да га истолеришем још неко време, али ако се и даље буде овако понашао и занемаривао све што му се пише на сзр, не видим какве користи имамо од тога да га трпимо. — Lotom (разговор) 20:25, 25. фебруар 2021. (CET)

Увијек обраћам пажњу. Провјерио сам податак на нету и видио да ли је исти на ен.вики. Да ли је погрешан? Не би требало.
Сјећам се да је било проблематичних измјена, имамо неколико активних корисника који праве такве измјене. — Садкσ (ријечи су вјетар) 20:38, 25. фебруар 2021. (CET)
Ако се не измени и датум ажурирања слободно узми као погрешно. Боље је да буде усклађено са датумом, јер постоји разлог зашто је ту, него овако накарадно ажурирано. Кориснику је већ добар број пута скренута пажња на такве и сличне ствари, али он једноставно не мари. Брдо чланака нам је неажурирано, а за ових неколико фудбалера Звезде ће свакако већ неко уредити. То шта пише на ен.вики занемари, имаш статистичке сајтове на дну чланка, Сокервеј је прилично ажуран тако да се лако провери. — Lotom (разговор) 08:44, 26. фебруар 2021. (CET)

Одликовања Краља Александра

Књига је Слава и част од Драгомира Ацовића стране 273-289. Snake bgd Cobra.gif Змија бгд Snake bgd Cobra Mirrored.gif 00:05, 26. фебруар 2021. (CET)

Додао сам, хвала! — Садкσ (ријечи су вјетар) 00:27, 26. фебруар 2021. (CET)