Разговор с корисником:Jakobskafa/АКВ

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Авантура
кроз


Добродошлица[уреди извор]

Здраво! Част ми је да ти пожелим добродошлицу на наш колаборативни пројекат, где уређивачи стварају чланке из проверљивих извора и помажу једни другима како би ти чланци били пуни занимљивих, неутралних информација!

Мислим да би ти било од велике помоћи да током рада имаш место на коме можеш постављати питања. Имамо једно окупљалиште, по имену Трг, где можеш да питаш све што те занима о уређивању, и добићеш пријатељску помоћ од наших верних домаћина. Волели бисмо да се осећаш као код куће. Сврати и размени новости са нама у свако доба!

Срећно с радом!

--Рецепционер 03:44, 23 June 2013 (UTC) Хвала на пријатној добродошлици, Рецепционеру. Једва чекам да кренем са уређивањем! Jakobskafa (разговор) 11:13, 15. мај 2019. (CEST)[одговори]

Хееј , видим да си и ти са Земље. Ја сам одатле такође! Радим на чланку о планети Земљи са планете Земље! :) Да ли желиш да ми помогнеш? --Земљанка 17:22, 23 June 2013 (UTC)

СуперUser:GaiaGirl86, то је моја омиљена планета. Како да стигнем до тамо? Jakobskafa (разговор) 11:15, 15. мај 2019. (CEST)[одговори]
Јеј, баш ми је драго због тога! Само кликни на реч Земља и веза ће те одвести до чланка! Има пуно посла и стварно би ми добро дошла помоћ. Баш сам срећна што желиш да ми помогнеш. Видимо се тамо! --Земљанка 01:09, 25 June 2013 (UTC)
Хеј, хвала ти много за исправку оних типографских грешака! Од свег тог писања нисам ни видео ситне грешке које су ми се поткрале током рада. Баш лепо што је неко прочитао чланак и приметио их! Сви овде радимо оно у чему смо најбољи, и чини ми се да ти поседујеш вештине које су цењене и врло добродошле овде! Додао сам још текста у чланак, баци поглед ако имаш времена. Хвала! --Трапавко 01:17, 25 June 2013 (UTC)

Загонетка[уреди извор]

Вечита загонетка још увек траје, како знамо на Википедији истина шта је? --МицаПиталица 01:36, 25 June 2013 (UTC)

Поуздани извори[уреди извор]

Здраво, Авантуриста! Ставила сам неке информације о Земљи на страници за разговор чланка. Неки извори које сам пронашла. Шта би требало да искористимо? Драго ми је што још увек истрајаваш са мном на уређивању чланка! Одличан смо тим! --Земљанка 02:10, 25 June 2013 (UTC)

Хвала! Шта сад?[уреди извор]

Здраво, опет ја! Пропутовао сам цео свет и ево ме опет на Википедији! Хвала ти много на додавању свих оних информација у чланак! Шта сада да радимо? Ако неко жели да провери изворе, како да знају где да их потраже? --Трапавко 02:33, 25 June 2013 (UTC)

Одговор се налази унутра[уреди извор]

На Википедији се свашта збори, а најбитнији су нам квалитетни извори. Нека те снага и срећа прате, уз сваки текст стављај цитате! -- МицаПиталица 02:34, 25 June 2013 (UTC)