У клинчу (3. сезона)

С Википедије, слободне енциклопедије

У клинчу (3. сезона)
Серија У клинчу
Држава Србија
Мрежа РТС 1
Премијерно приказивање 8. април 2024. (2024-04-08) — 2024. (2024)
Број епизода 30
Претходна сезона У клинчу (2. сезона)

Tрећа сезона телевизијске серије У клинчу се емитује oд 8. априла 2024. на мрежи РТС 1. Трећа сезона се састоји од 30 епизода. [1], [2], [3]

Радња[уреди | уреди извор]

У нових тридесет епизода поново ћемо гледати несуђеног боксера Аљошу Ковача у животном рингу између студија дизајна звука, рада на својој музичкој каријери и нових љубавних проблема.

Како Аљошина бивша девојка, Теа није успела да се врати на студије у Милано, а његова веза са Искром је у кризи, на помолу су нове перипетије у овом љубавном троуглу коме ће свој допринос дати и проблематични Аљошин колега са факултета, Поп.

И породицу Ковач чекају нова искушења – Мирин и Вељин брак доћи ће у озбиљну кризу, а њихова кћерка Милица имаће пуне руке посла - око завађених родитеља, судбине клуба Велтер али и компликованог односа са Макијем.

Трећа сезона доноси нове перипетије и у животе Аљошиних пријатеља, брата и сестре Антонијевић – док се Филип авантуристички баца на нове пословне, али и љубавне (не)прилике, Вањини животни ставови долазе на пробу у новооствареној вези са Тадијом, као и у измењеној управи кафане Нови Трст. Поред старих, добро познатих јунака као што су Симке, бака Анка, ујка Тома, Јаков и Луна у трећој сезони упознајемо нове, занимљиве ликове...[4]

Епизоде[уреди | уреди извор]

Бр. еп.
(укупно)
Бр. еп.
(у сезони)
НасловРедитељСценаристаПремијера
611„Епизода 3.1”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић8. април 2024. (2024-04-08)

Нови Трст и Spoons & Taste сада раде сложно пуном паром. Филип и Јаков прихватају да ће телевизија посети њихов кетеринг. Вања је у срећној вези са Тадијом, Симке се баца на активно тренирање док се Аљоша опоравља од својих љубавних проблема.

Искра се усељава у свој нови стан и креће да глуми у холивудском филму. Теодора бесни на тату Јована који је нестао након што их је оставио у дуговима. Мира и Веља су у свађи и не обраћају пажњу на Милицу која нигде не може да пронађе Макија.
622„Епизода 3.2”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић9. април 2024. (2024-04-09)

Искра долази на филмски сет и упознаје прекрасног америчког редитеља који је обожава. Филип огорчен што нико не признаје да је бизнис геније, налази утеху у другарима.

Јован се враћа у своје родно село где га чека комшија Благоје. Теодора се поверава Симкету, нема новац да настави студије у Милану и сада је потпуно изгубљена, Симке јој нуди помоћ. Телевизија интервјуише запослене у Новом Трсту све док огорчени и мамурни Филип не упропасти све…
633„Епизода 3.3”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић10. април 2024. (2024-04-10)

Пошто нико неће да јој помогне Милица креће сама да тражи Макија по опасним деловима града. Јаков се чудно понаша и Вања се боји да се вратио алкохолу због свађе са Филипом. Док Јован открива заборављене корене Теодора покушава да нађе посао у фотографском студију Фешн Маце.

Искра на филмском сету упознаје бившу холивудску глумицу Џули која јој постаје ментор. Аљоша узалудно покушава да помогне Симкету у његовим амбицијама да буде атлета и тако постане "нормалан". Вања одлази код Тадије али он није кући…
644„Епизода 3.4”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић11. април 2024. (2024-04-11)

Милица проналази Макија у канџама навијачке групе, заједно са Тадијом покушава да га извуче али је Маки отера. Тома прави журку у Симкетову част. Аљоша се свађа са Попом, који се иза његових леђа зближава са Теом и Искром.

Вања је у свађи са Тадијом и Луна јој помаже да реши љубавне проблеме. Док Филип хоће да напусти Spoons & Taste, музички менаџер Кирил саопштава Аљоши велике вести…
655„Епизода 3.5”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић12. април 2024. (2024-04-12)

Аљоша упознаје Хани, младу звезду коју је Кирил довео у студио. Искра на сету упознаје злог брата близанца америчког редитеља који је малтретира. Милица узалудно тражи савете како да врати Макија. Без Јована,

Теодора и Марија су у финансијским проблемима и морају саме да нађу решење. Навијачка банда тера Макија да ломи излоге када се појављује Милица…
666„Епизода 3.6”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић15. април 2024. (2024-04-15)

Милица се суочава са навијачком групом иако Маки хоће да је отера, она не одустаје од њега. Симке наговара Теодору да заједно нађу сталан посао.

Вања и Тадија крећу да живе заједно. Док Аљоша и Хани имају тежак почетак сарадње, Филип и Искра започињу љубавну аферу…
677„Епизода 3.7”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић16. април 2024. (2024-04-16)

Милица постаје вођа навијачке групе како би помогла Макију. Матија покушава од Теодоре да направи програмера да би се запослили у ИТ фирми. Без Филипа Вања и Јаков се свађају у Новом Трсту.

Тадија покушава да фокусира Вељу и Милицу на предстојеће такмичење али узалудно. Заљубљени Филип опседа Искру која изгледа није сасвим искрена ка њему…
688„Епизода 3.8”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић17. април 2024. (2024-04-17)

Док Марија тражи нови посао јер се Јован не враћа са села, Теодора и Симке имају први и смотани радни дан у ИТ фирми. Милица има генијалан план како да извуче Макија из навијачке групе, Макију се боји њених идеја.

Заљубљени Филип је решен да постане филмски продуцент и одведе Искру у Холивуд. Тадија покушава да помири Миру и Вељу. На факултету професор саопштава да ће најбољи студент ићи у Њујорк што заоштрава односе између Аљоше и Попа.
699„Епизода 3.9”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић18. април 2024. (2024-04-18)

Јаков и Луна планирају венчање. Филип долази на факултет код Искре где Аљоша сазнаје за њихову везу. Док Симке бриљира у ИТ фирми, Теодора се никако не сналази у корпорацији.

Маки и Милица набацују навијачима идеју да "опљачкају" Нови Трст. Поп је згрожен Искриним планом да код Аљоше изазове љубомору.
7010„Епизода 3.10”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић19. април 2024. (2024-04-19)

Без Веље у кући Мира се фокусира на посао и добија велику пословну прилику. Депресивни Веља долази да се дружи са Вањом и Тадијом. Искрин план да посвађа Филипа и Аљошу пропада.

Поп смишља нови начин да Аљошу избаци из колосека како би као најбољи студент отишао у Њујорк. Теодора не може више да издржи у ИТ фирми и даје отказ. Миличин план да ухапсе навијаче током пљачке Трста креће наопако…
7111„Епизода 3.11”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић23. април 2024. (2024-04-23)

Тома долази на факултет да најави продуцентске Дионизије. Милица тера Макија да се врати у клуб, Тадија мисли да је он и даље у навијачкој групи.

Симке и Теодора одлазе на корпо ИТ журку где Симке среће стару љубав. Луна даје Вањи понуду да постане њена пословна партнерка. Филип бежи са Искром у Холивуд…
7212„Епизода 3.12”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић24. април 2024. (2024-04-24)

Након раскида са Искром депресивни Филип тоне у алкохол. Аљоша и Хани не могу више да раде заједно, Кирил мора да интервенише. Након сусрета са бившом девојком Симке пада у депресију.

Маки подржава Вељу у његовом самачком животу у бокс клубу, Милица то не може да поднесе. Поп преко татиних веза покушава да упише Теодору на факултет.
7313„Епизода 3.13”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић25. април 2024. (2024-04-25)

Луна је добила финансије за свој пројекат новог Хотела, потребно је само да купи земљиште од сумњивог типа. Искра засењује Џули пред редитељима и рађа се љубомора између њих две.

Вања помаже Симкету да се извуче из депресије, Тадија је љубоморан. На Попово задовољство Теодора на факултету има окршај са Аљошом…
7414„Епизода 3.14”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић26. април 2024. (2024-04-26)

како би се зближиле. Депресивни и остављени Филип губи наду по граду. Луна покушава да скупи новац како би Гиги исплатила новац за земљиште.

Хани успева да нађе симпатије према Аљоши и крећу да раде заједно на њеној песми. Теодора се суочава са тата Јованом. Мира добија позив да оде на вечеру са француским милионером.
7515„Епизода 3.15”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић29. април 2024. (2024-04-29)

Филип пијано прекида Аљошу и Хани у раду. Мира успева да импресионира француског милионера, док Милица покушава да помири родитеље. Симке поново пада у депресију, бака Анка зове Вању и Теодору у помоћ.

Искрина мама непозвано долази да је посети на филмском сету. Вања и Тадија се свађају због Симкета. Гига прави план да се освети Филипу преко Луне.
7616„Епизода 3.16”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић30. април 2024. (2024-04-30)

Милица покушава да тренира али су јој сви тренери у љубавним проблемима, Аљоша долази да јој помогне.

Филип инспирисан Хани добија идеју да постане музички продуцент. Искра након мамине посете покушава да буде поново другарица са холивудском звездом Џули. Теодора и Вања извлаче Симкета из депресије док се спремају за велику журку факултета.
7717„Епизода 3.17”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић1. мај 2024. (2024-05-01)

Велика факултетска журка и сви се окупљају и Тома је одушевљен. Док Поп провоцира Аљошу, Вања прекорева Искру што јој је повредила брата.

Заљубљени Филип долази са Хани, али постаје љубоморан када види да Деки води кетеринг уместо њега. Симкету је непријатно што је међу људима али му Теодора помаже да се опусти када им пажњу привуче врисак…
7818„Епизода 3.18”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић2. мај 2024. (2024-05-02)

Поп лежи повређен на сцени факултета, Аљоша је главни осумњичени. Професор Жирко је принуђен да позове полицију. Теодора криви себе за сукоб, Симкету није јасно шта се догодило и покушава да скупи информације.

Док Филип покушава да заштити Аљошу, Вања чује Искрину изјаву полицији и суочава се са њом…
7919„Епизода 3.19”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић6. мај 2024. (2024-05-06)
8020„Епизода 3.20”Небојша Радосављевић и Љубомир БожовићИван Станчић, Ана Марковић, Бранислав Черњев, Милица Радојчић, Никола Ђобовић и Горан Старчевић7. мај 2024. (2024-05-07)

Референце[уреди | уреди извор]


Спољашње везе[уреди | уреди извор]