Пређи на садржај

Meridian Sport BiH

С Википедије, слободне енциклопедије

Meridian sport BiH ili meridiansport.ba je naziv specijalizovanog sportskog internet portala, odnosno njegove bosanskohercegovačkog regionalnog sajta koji u digitalnoj formi postoji od 2017. godine i funkcioniše u sklopu kompanije Meridian Tech, а sami počeci medija sežu u 2001. godinu, kada je izlazio u štampanom izdanju.[1] Od 2020. godine Meridian sport ima i mobilnu Android aplikaciju dostupnu na Google play-u.[2] Sajt je u odgovarajućem formatu prisutan i na društvenim mrežama Facebook[3], Instagram, Twitter[4] i Youtube[5].

Sajt ljubiteljima domaćeg i evropskog sporta donosi vesti iz sveta sporta u zemlji, regionu i svetu.[6] Portal sadrži i statističke podatke kao i intervjue i analize mečeva.[7]

Portal je linkom povezan ka odgovarajućem meridianbet forumu[8] i meridianbet[9] stranici za online klađenje.

Sadržaj portala[уреди | уреди извор]

Sajt pokriva rubrike najnovije tj. najnovije vesti iz sveta sporta, fudbala, košarke, tenisa, a rubrika ostalo pokriva širok spektar sportova (atletika, automobilizam, formula 1, moto GP, odbojku, rukomet, Premijer ligu BiH, reprezentativna takmičenja, Evropska takmičenja i ostale lige sveta, bilijar/snuker, borilačke sportove, futsal, šah, vodene sportove, vaterpolo, plivanje, zimske sportove i ostalo). Sajt ima posebnu rubriku BH sport koja prati rezultate reprezentativaca na međunarodnoj sceni. Posebno je izdvojena sekcija Mi pišemo koja obuhvata intervjue, fotogrfiju dana, bez promašaja, frejmove, indirekt, ispod površine, na gostovanju, pod lupom, pod obručem i prozor u prošlost. Sekcija kladionica obrađuje tiket dana i tip dana.

Pogledaj još[уреди | уреди извор]

Референце[уреди | уреди извор]