Разговор с корисником:Свифт — разлика између измена

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Садржај обрисан Садржај додат
Нема описа измене
→‎Локомотиве: нови одељак
Ред 7: Ред 7:
|}
|}
----
----

== Локомотиве ==

Направио сам ево малопре [[Шаблон:Инфокутија Локомотива|шаблон]] са енглеске Вики и онда додао боје са руске. Међутим, потребна ми је помоћ око превођења јер нисам ''локомотиволог'' {{smiley}}.

Било би добро да ако нећеш да сам мењаш шаблон — да прегледаш и напишеш ми листу шта треба преименовати односно који су стручни и правилни термини. Неки су преводи тренутно вероватно буквални... Имаш [[Шаблон:Инфокутија Локомотива|документацију]] за све параметре, а можеш погледати и у [https://sr.wikipedia.org/w/index.php?title=%D0%A8%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE%D0%BD:%D0%98%D0%BD%D1%84%D0%BE%D0%BA%D1%83%D1%82%D0%B8%D1%98%D0%B0_%D0%9B%D0%BE%D0%BA%D0%BE%D0%BC%D0%BE%D1%82%D0%B8%D0%B2%D0%B0&action=edit изворник].

Користио сам са шпанске Вики ову идеју за сиву боју, лако је додати друге кључне речи да их препозна за парну, за дизелску и за електричну. Ако желиш, могу направити и посебан параметар да унесеш 1, 2 или 3 за ове три, тако да у поље за тип напајања можеш уносити шта хоћеш.

Сада је лако, али потрошио сам цео дан јер је шаблон ОГРОМАН. Можда ће ти излазити чак и грешка да није било довољно времена за покретање модула јер некад прекорачи ограничење Луа-е које дозвољава само десетак секунди парсеровања, али пошто сам ја уносио мноооого варијанти и биће их још вероватно после твојих исправки — треба му дуго времена, поготово на документационој подстраници јер покреће три шаблона која су наведена као пример.{{Obsuser потпис}} 08:32, 21. фебруар 2016. (CET)

Верзија на датум 21. фебруар 2016. у 09:32

Архива
Архива
01, 02, 03, 04, 05, 06, 07, 08, 09, 10

Локомотиве

Направио сам ево малопре шаблон са енглеске Вики и онда додао боје са руске. Међутим, потребна ми је помоћ око превођења јер нисам локомотиволог .

Било би добро да ако нећеш да сам мењаш шаблон — да прегледаш и напишеш ми листу шта треба преименовати односно који су стручни и правилни термини. Неки су преводи тренутно вероватно буквални... Имаш документацију за све параметре, а можеш погледати и у изворник.

Користио сам са шпанске Вики ову идеју за сиву боју, лако је додати друге кључне речи да их препозна за парну, за дизелску и за електричну. Ако желиш, могу направити и посебан параметар да унесеш 1, 2 или 3 за ове три, тако да у поље за тип напајања можеш уносити шта хоћеш.

Сада је лако, али потрошио сам цео дан јер је шаблон ОГРОМАН. Можда ће ти излазити чак и грешка да није било довољно времена за покретање модула јер некад прекорачи ограничење Луа-е које дозвољава само десетак секунди парсеровања, али пошто сам ја уносио мноооого варијанти и биће их још вероватно после твојих исправки — треба му дуго времена, поготово на документационој подстраници јер покреће три шаблона која су наведена као пример.  Обсусер 08:32, 21. фебруар 2016. (CET)[одговори]