Пређи на садржај

Корисник:MilicaRAntić/песак2

С Википедије, слободне енциклопедије

Отпор (телевизијски програм)[уреди | уреди извор]

Отпор

(шпански la resistencia) је телевизијски програм емитован на каналу #0 Moviestar+. Са емитовањем отпочено је 1. фебруара 2018. године уз домаћина емисије Давида Бронкана. Ова се хумористичка емисија снима у просторијама Teatro Arlequín у Мадриду у продукцији El Terrat.[1]
== Историја ==

За време друге годишњице од настанка програма канала #0 Давид Бронкано је напустио своју колаборацију са програмом Late motiv како би презентовао први такозвани "late late show" у Шпанији, поштујући ранопређашњи утврђен формат емиције из Сједињених Америчких Држава. Програм се емитује из сале позоришта Alquín које се налази у улици Gran Vía. Програм режира Ricaardo Castella. За уводну шпицу одабрана је песма "Hail to the chief" популарне групе Prophets of Rage. 2019. године ова је емисија освојила награду Premio Ondas за најбољу емисију хумористичког карактера.[2]

Екипа[уреди | уреди извор]

Представници
Представници Информација Програм
Давид Бронкано Хумориста, глумац, домаћин емисије Сезона 1 - садашњост
Рикардо Кастеља Глумац, хумориста Сезона 1 - садашњост
Маркос Мартинез Музичар Сезона 1 - садашњост

Колаборације

Колаборације
Помоћници Информација Година
Антонио Ресинес Глумац 2018 - садашњост
Игнатиус Фарај Глумац, радио водитељ, хумориста 2018 - садашњост
Хорхе Понсе Хумориста, комичар 2018 - садашњост
Кеке Хумориста и ко-домаћин емисије 2018 - садашњост
Ернесто Севиља Глумац и комичар 2018 - садашњост
Робер Бодегас Глумац и комичар 2018 - садашњост
Кандела Пења Глумица 2019 - садашњост
Пабло Ибарбуро Комичар 2019 - садашњост

Секције емисије[уреди | уреди извор]

Пре-емисија[уреди | уреди извор]

Овај се део програма не емитује и могу да видети само гости и публика који су присутни током снимања. Публику анимира неко од гостију или комичара.

Монолози[уреди | уреди извор]

Домаћин емисије Давид Бронкано се осврће на недељне догађаје уз хумористички садржај коментаришући актуелна политичка дешавања.

Интервју[уреди | уреди извор]

Домаћин Давид Бронкано разговара са вечерњим гостом али без и мало устаљеног начина интервјуа, већ се води разговор готово као да су без камера.

Ко преферираш да умре?[уреди | уреди извор]

У овом сегменту емисије Хорхе Понсе показује две фотографије различитих особа и публика гласа кога преферира да умре од две понуђене личности. У питању је нека врста дебате, публика има задатак да представи за и против ставове и на крају да одлучи.

Укључења са улице[уреди | уреди извор]

Испред театра налази се Хорхе Понсе који се у току емисије укључује директно и разговара са грађанима који пролазе великом мадришком улицом.

Интернет објаве[уреди | уреди извор]

Хорхе Понсе представља актуелне теме на нтернету и коментарише друштво.

Музички сегмент[уреди | уреди извор]

Игнатиус Фарај заједно са својим колегом Хосе Луис Петролеом представљају недељну тему и музику који су сами осмислили.[3]

  1. ^ „David Broncano pone a prueba su carné de cómico en «La Resistencia»”. abc (на језику: шпански). 2018-02-01. Приступљено 2020-12-31. 
  2. ^ www.diaridegirona.cat https://www.diaridegirona.cat/televisio/2018/02/01/david-broncano-mestre-cerimonies-resistencia/893425.html. Приступљено 2020-12-31.  Недостаје или је празан параметар |title= (помоћ)
  3. ^ „La Resistencia”. EL TERRAT (на језику: шпански). Приступљено 2020-12-31.