Разговор с корисником:213.149.112.68

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Добродошлица
Корисниче иза IP адресе 213.149.112.68, добро дошли на Википедију на српском језику!

Драго ми је што сте допринели ширењу слободног знања и надам се да ћете наставити да уређујете. Слободно можете остати нерегистровани. Међутим, регистрација је бесплатна и пружа многе погодности (нпр. могућност отпремања датотека, уређивања заштићених страница и прилагођавања властитих поставки). Осим тога, пошто отворите налог, Ваша IP адреса више неће бити јавно видљива.

Ако имате било каквих питања, слободно ми се обратите или оставите поруку на страници Википедија:Трг/Помоћ.

--Саша Стефановић ® # 00:04, 12 октобар 2005 (CEST)

Неутрална тачка гледишта[уреди извор]

Поздрав, анономни корисниче. Замолио бих те да се у својим прилозима придржаваш Википедијине политике неутралне тачке гледишта; сваки прилог који не буде у складу са овом политиком ће након што буде примећен бити исправљен и/или уклоњен. Такође, ако приметиш да то правило негде није испоштовано, слободно исправи и/или напомени на страни за разговор чланка у питању, пожељно уз навођење извора на које се позиваш, да не би нико морао да верује или не верује твојој речи, него да може и сам да се увери у ваљаност твојих тврдњи. Такође, погледај и Википедија:Шта Википедија није, а поштуј и туђа ауторска права. Хвала. --Бране Јовановић <~> 15:13, 31. јул 2006. (CEST)[одговори]


Мислим да је текст био претјерано пристрасан и да као такав није задовољавао стандарде википедие, па сам га мало кориговао.

На пр. рећи да је неко оптужен, а да оптужница не постоји, је у најмању руку нетачно. Имало је и застарјелих података, као у нечињеничних формулација (о брату који није предмет чланка итд.).

Спорна је објективност дијела текста!

1. Зашто сте као спољни линк поставили чланак иѕ НИН-а? По чему је он од више од неких других новинских чланака завриједио да буде истакнут? Уклоните овај тенденциозни линк са вриједносним судовима, јер нема смисла без линкова са супротним ставом, а то би се већ отегло у недоглед, па је боље да стоји само оно што је збванично. 2. Кад се каже да је неко ожењен обично се додаје да ли и колико има дјеце, а не какав му је брат бизнисмен што тотално одудара од контекста. Не видим да је то толико релевантно за овај текст, а и не знам на основу које сте "објективне" и "неутралне" ранг листе према "правилима википедије" то закључили. Избришите ове рекла-казала и збрда-здола податке ако стварно поштујете правила википедије. 3. Зашто сте поставили слику за коју кажу да је са дубровачког ратишта кад је то оспорено? Зашто је нисте поставили у тексту о Момиру Булатовићу? Зашто и овдје као и код већине других политичара о којима пишете није довољна једна нормална званична слика? Избриште ово, ако желите да буде објективно и опрезно са шпекулацијама. 4. Ако су приче о криминалним радњама званично демантоване и никава оптужница према званичницима Црне Горе није подигнута, већ је државу Црну Гору (а тиме и њене званичнике) италијанска дипломатоија похвалила за сарадњу у области сузбијања ових појава (којих узгред решено било и има доста и у окружењу, а не само у Црној Гори), зашто би се придавала посебна важност шпекулацијама неких политичара, а не неких других који Ђукановићу упућују хвалоспјеве - такође често индиректно утемељене на претпоставкама на основу неких докумената који не производе правно дејство (на пр. аутентична изјава Хавијера Солане коју сте избрисали)!!?? Избришите и овај дио текста ако желите да он буде иоле озбиљан. Другачије ова википедија почиње да личи на жуту штампу.

--Dzordzm 05:25, 4. август 2006. (CEST)[одговори]

Дакле овако. Разумите да тим уредника без престанка надгледа скорашње измене на овом пројекту. Нећете успети да на силу истерати своју тачку гледишта. Верујте многи су пре вас пробали. Прочитајте и Википедија:Шта Википедија није. --Dzordzm 05:25, 4. август 2006. (CEST)[одговори]
Добродошли сте да чините конструктивне измене у чланцима. Свака аргументована измена ће бити поздрављена. То вам је једна опција. Можете наставити са гњаважом на страницама за разговор и враћањем својих пристрасних верзија текстова у ком случају ће бити блокирани на дуже стазе. То је друга. Ако вам се ове две могућности не свиђају, можете и да напустите пројекат (има толико пуно других сајтова на којима имате с киме да размените мишљења). Краткотрајни блок који сам на вас сада применио даје вам времена да размислите и одаберете. --Dzordzm 05:25, 4. август 2006. (CEST)[одговори]

Vasa enciklopedija je sranje. Ne pada mi na pamet da se vise zamlacujem sa vama, gomilom srpskih nacionalista koji ne podnose da ih neko pobijedjuje civilizovanim metodama, pa onda primjenju silu anarhije. Pravi mali Slobe - mitingasi. Ostanite sa svojom tackom gledista i ne dajte da druge prodru na ovaj gebelsovski sajt (bar kad je Crna Gora u pitanju). Sve vam je dzaba, jer mozete samo da nam dunete, znate vec gdje! Pobjedjivali smo vas redovno iako smo 20 puta manji i zadnji put 21. maja 2006, kada smo vam dali 10% prednosti, kao da ste invalidi (a i jeste i to u predjelu glave).

Dok se mi priremamo za EU, vi se vijate sa ratnim zlocincima i svaki dan vam zapad pali sklempe (iznervira se Bler sto mu se zacepila kanalizacija, pa pozove tetu Voju Kostunicu da mu malo "istimari" usi :-)). Ako nastavite kako ste krenuli da sirite antipatiju prema sebi na svakom koraku svojim "smislom" za pravdu po principu cio svijet ne zna nista i samo smo mi u pravu, izgubicete ne samo Kosovo koje ste vec izgubili, vec i juznu Srbiju i Vojvodinu, pa cete biti manji od Beogradskog pasaluka, pa ce se pricati vic: "Kako Srbin vozi? Prva, druga pa granica! :-)".

Albanci ce vam upravljati u BG umjesto KFOR-a (kao stosu nekad dahije), kao namjesnici u necivilizovanoj i novom vremenu neprilagodjenoj Srbiji.

Stidjecete se sto ste Srbi jos vise nego sto se stidite u prosjeku danas, a i vi licno imate i zasto. Vas rad na ovom sajtu je doprinos takvom osjecanju. No nema veze... Nasla gomila diletanata sajt gdje ce da lijeci svoje gubitnicke frustracije iskrivljivanjem cinjenica. Neka - bolje i to nego da opet izazivate ratove u okolini (mada vise ne smijete sve da 'ocete, jer bi odmah dobili takve sklempe da bi vam se usi po zemlji vukle kao neposlusnim kokerima; ukapirali ste vi to, pa ste sad manji od makova zrna, jadni i ponizni, a samo po malo krisom izdusujete na ovakvim sajtovima :-)).