Аргеј I

From Википедија
Jump to navigation Jump to search
Аргеј I
Датум смрти7. век п. н. е.
ДинастијаАргијади
ОтацPerdiccas I of Macedon
ПотомствоФилип I Македонски

Аргеј I је био краљ античке Македоније од 678. п. н. е. до 640. п. н. е..