Википедија:Захтеви за администрирање/Архиве/2

С Википедије, слободне енциклопедије

Архива од 13. децембра 2004. до 23. априла 2005. године.



  • Предлажем себе за позицију администратора на српској Википедији.Имам намеру да позивам људе који би имали шта да напишу, радио сам то и до сада успешно , радићу и даље али би ми звање администратора олакшало представљање. Небојша Бозало 12:51, 13 Дец 2004 (CET)
    • Својим досадашњим радом на Википедији си показао одговорност и конструктивност, такође својим прилозима си значајно допринео квалитету српске Википедије. Укупно, мислим да си администраторска права заслужио, што је и Милош образложио на својој страници за разговор. Ево, управо си добио администраторска права. --Ђорђе Стакић 13:06, 13 Дец 2004 (CET)
  • На предлог неколико колега :о) са википедије, предлажем себе за администратора на српској википедији (баш је граматички исправна реченица, нема шта). Доста тога сам написао, а и поставио сам прве 'књиге' на вики-књигама, тако да мислим да био то могао бити довољан разлог за овакав статус. --Иван Свирчевић 14:56, 13 Дец 2004 (CET)
    • Како је Иван врло дуго на српској Википедији (дуже од осталих администратора и бирократа), сматрам да нема никаквих препрека да он постане одмах бирократа, као и да би било неправедно да чека на бирократска овлашћења. С тим у вези, дао сам му одмах бирократска права. --Милош Ранчић 15:09, 13 Дец 2004 (CET)
  • Ето и мене да потражим позицију за администратора, како и зашто скужили сте сигурно у задњих неколико дана...нисам досада тражио јер је то једна обавеза наравно и част али више је обавеза небих тражио да нисам спреман за то, мада имам посла преко главе не само овде већ и кући својој (селим се у други стан па можете да предпоставите посла до гуше и како ђаво хоће па ми искључили тел и интернет сам да полудим, у наредне две недеље нећу моћи бити активан овде као до сада...) --Нико 19:59, 14 Дец 2004 (CET)
  • Имајући у виду општи договор да Никола и ја заједно затражимо администраторске привилегије, подносим захтев за до бијање истих. До преурањеног подношења захтева (пре 18. децембра) дошло је због малог неспоразума, због ког, надам се неће бити проблема. Срдачан поздрав, --Марко Покрајац 20:56, 14 Дец 2004 (CET)
    • Ма, нема проблема. Нисмо ваљда такви формалисти. Ето, ствари су се стишале, није ништа о главу, нема гласања и осталог. Надам се да се Ђорђе неће љутити што сам поранио :) --Милош Ранчић 14:57, 15 Дец 2004 (CET)
  • Предлажем себе за позицију администратора на српској Википедији, настојаћу као и до сада да проширујем број артикала на нашој Википедији, као и довођење нових википедијанаца који ће у многоме помоћи нашој Википедији. --Саша Стефановић разговор 15:19, 15 Мар 2005 (CET)
    Постао си администратор. --Небојша Бозало 00:57, 16 Мар 2005 (CET)
  • Предлажем себе за позицију администратора на српској Википедији.Имам намеру да позивам људе који би имали шта да напишу, радио сам то и до сада успешно , радићу и даље али би ми звање администратора олакшало представљање. Жеља ми је да постанем и Амбасадор на Француској википедији, па би ми ово звање било од коридти--Горан Анђелковић 15:24, 15 Мар 2005 (CET)
    Постао си администратор. --Небојша Бозало 00:57, 16 Мар 2005 (CET)
  • Предлажем себе за позицију администратора на српској Википедији, настојаћу као и до сада да проширујем број артикала на нашој Википедији, као и довођење нових википедијанаца који ће у многоме помоћи нашој Википедији. Вандал Б 15:36, 15 Мар 2005 (CET)
    Постао си администратор. --Милош Ранчић (разговор) 22:57, 15 Мар 2005 (CET)
  • Драги момци, нећу се дуго премишљати (да се и ви не предомислите), подносим молбу за добијање статуса администратора на српској Википедији. Радићу вредно колико ми снаге допуштају, иако иде пролеће. Познајем доста људи који би могли за нас да пишу, иако нису баш најсрећнији када су анонимни - прихватиће макар зато што сами не умеју да окаче то што су написали.
  • До сада сам чачкала доста текстова, и од оне несмотрености на почетку чешће загледам у Правопис, а богами и по разним другим књигама. Радо бих наставила да и сама пишем. Веома би ме радовало да као (чини ми се) прва жена међу вама, капетанима Википедије, понесем поносни број 13, број мог Господа.

--Ninam 22:14, 15 Мар 2005 (CET) Заборавих да додам, радим и на енглеској Википедији под истим именом, на мојој страни је линк. н.

  • Предлажем себе за позицију администратора на српској Википедији. Иван Радојевић 18:31, 4 Апр 2005 (CEST)
Бићеш администратор када прође месец дана од пријављивања на Википедију. Значи негде око 23. априла 2005. Поздрав, --Марко Покрајац (разговор) 20:30, 4 Апр 2005 (CEST)