Википедија:Медијске објаве/27. децембар 2005.

С Википедије, слободне енциклопедије

Пошто Милош није урадио домаћи, ево копије извештаја са састанка коју је Милош написао на мејлинг листи. Текст је промењен само тамо где је било потребно (транслитерација, измена лица и сл). --Филип ۞ 22:31, 1 јануар 2006 (CET)

Састанку су присуствовали: у име Дома омладине Драган Амброзић, потпредседник Викимедије СЦГ, у име ФСН-а Иван Јелић, оснивач Викимедије СЦГ, у име Викимедије СЦГ Милош и остали ;) Били су ту и Лола из Дома омладине и Драган, чија уметничка организација води пројекат доласка Ричарда Сталмана у Београд.
Укратко, договорили смо следеће:
  • 19. 1. 2006., у четвртак, одржаће се трибина о Википедији. Ту имамо могућност да причамо знатно детаљније оно што Филип сада спрема. То ће се одржати у просторији до оне у којој одржавамо састанке. Имаћемо видео-бим, а молио бих вас да све то средите у ОО програму за презентацију, посто ћемо вероватно пуштати то са мог лаптопа. Треба и написати текст о Вики(п|м)едији (тј. о том догађају), што би било добро да урадимо нпр. после Ђорђевог предавања у четвртак, како би Драган Амброзић могао да има спремљен материјал за оглашавање.
  • 28. 1. 2006., у суботу, одржаће се трибина о слободном софтверу са пројекцијом филма Revolution OS. То спремају момци из ФСН-а, а ко је заинтересован може да им помогне. Трибина и пројекција ће се одржати у биоскопу Дома омладине.
Иван Јелић је преузео на себе набавку 1000 копија Убунтуа, које ћемо делити заинтересованима на трибинама итд.
Мислим да је то то. Ако сам неку битну ствар пропустио, молио бих Ивана и Драгана да ме допуне.

Транскрибовао и исправио Филип ۞ 22:31, 1 јануар 2006 (CET)