Корисник:TurboNeksi

С Википедије, слободне енциклопедије

Невена Стојковић[уреди | уреди извор]

Љета Господњега 1994. тик поред велике реке Дунава у великоме граду Смедереву, од мајке Драгане и оца Зорана, рођена нам је млађана Невена. На тај пресветли дан све птице окупише се око овог недоношчета певајући својим анђеоским гласом, мали зецови дотрчаше да искажу своје невјеројатно поштовање. Чак је и пацов, та света, света животиња, последња која је отишла са гроба пресветлог Сидарте дошао да ода своју пошту овом бићу.

Мали куцови скавликаху, али она ипак отидијаше у свијет. Ту је срете саботатор из Зрењанин града и хтеде јој преотети сву славу младости.

Државе које је очарала својим присуством[уреди | уреди извор]

  1. Моћну и древну државу Грчку посетила је више пута, отуда и ова сама држава данас проживљава невероватне тренутке благостања
Грчка
  1. Наркоманску Холандију посетила је љета Господњега 2013.
  2. Пријатељску нам државу Мађарску, која је највећи поштовалац лика и дела Невениног,

посетила је давне нам 2011.

Образовна институција коју је ОНА похађала[уреди | уреди извор]

Наша Невена одлучила је да своје високо образовање спроведе на Факултету безбедности[1]. Локација овог невероватног места јесте у срцу главнога града пресветле нам Србије, у великоме граду Београду. У улици која име носи по највећем злотвору средине дветнаестог века, Господара Вучића. Ова пресветла институција постала је још светлија од момента када је ОНА одлучила да је почаствује сопственом партиципацијом. Од године 2013. факултет је постао још светлији, та зграда, која наравно није њихова, сија пуним сјајем, јест да није неки велик али добро.

Спољашње везе[уреди | уреди извор]

Град Зрењанин

Спојнице и захвалнице[уреди | уреди извор]

Референце[уреди | уреди извор]