Корисник:Wikiwind/ЛГБТ/Позив

С Википедије, слободне енциклопедије

  • Уколико сте заинтересовани да пишете и уређујете чланке који се баве ЛГБТ правима, историјом, културом, симболима, манифестацијама, и другим стварима које имају везе са ЛГБТ заједницом, позивам вас да ми се придружите овде на Википедији на српском језику.
  • Википедија на српском језику је највећа икада написана енциклопедија на српском језику, и обрађује теме из различитих области, претендујући да свеобухватно обради све оне теме које би једна енциклопедија требало да има.
  • ЛГБТ теме су релативно слабо обрађене на Википедији на српском језику, али не због тога што нису добродошле, или што нису релевантне, већ због тога што је јако мало корисника који су до сада уређивали чланке из ове области.
  • Ако сматрате да можете да допринесете бољој покривености ЛГБТ тема на Википедији на српском језику, направите већ данас свој налог (можете и под псеудонимом) и почните да уређујете чланке. Уколико требате помоћ, обратите се мени на мојој страни за разговор, и ја ћу настојати да вам помогнем у свакој прилици.

Постаните википедијанац и допринесите већој покривености ЛГБТ тема на Википедији на српском језику! Корисник:Wikiwind

РЕГИСТРУЈТЕ СЕ ВЕЋ ДАНАС!