Лили Ален и Пријатељи

Из Википедије, слободне енциклопедије
Лили Ален и Пријатељи
Лили Ален и Пријатељи
Позната и као Lily Allen and Friends
Жанр ток шоу
Уредио Том Одел
ТВ кућа BBC.svg Би-Би-Си
Водитељ(и) Лили Ален
Држава  Уједињено Краљевство
Језик енглески
Број сезона 1
Број емисија 8
Прва емисија 12. фебруар 2008.
Посљедња емисија 1. април 2008.
Званични веб-сајт

Лили Ален и Пријатељи (енгл. Lily Allen and Friends) је британска ток-шоу емисија која се приказује на Би-Би-Си-ју. Прва епизода емитована је 12. фебруара 2008.[1] Емисију води британска певачица Лили Ален, којој је то уједно и прва ТВ емисија у којој је водитељка.

О емисији[уреди]

Гости у емисији су разне познате особе, као и њени пријатељи који се појављују он-лине путем ЈуТјуба и Мајспејса, а сваку недељу публика има прилику да постави питање госту.

Контроверзе[уреди]

Током снимања прве епизоде део публике и њених пријатеља који је требало да се појаве онлине отишао је са снимања пре завршетка, наводно због досаде, црног хумора, неугодне атмосфере, као и касноноћног снимања. Лили Ален је одбацила те тврдње и изјавила да је део публике требало да оде да не би закаснили на воз.[2] Неке учитељске заједнице напале су ББЦ због исечка приказаног у емисији где студент наставнику скине панталоне. Лили се на то само насмејала, а касније и изјавила:[3]

„То са учитељем је било детињасто, али забавно.”

Током интервјуа са једним својим гостом, Лили је „случајно“ показала своје попрсје публици, и то пуна три минута.[4]

2. сезона[уреди]

Дана 1. априла 2008. БиБиСи је потврдио да ће се снимити и друга сезона емисије која ће садржавати 8 епизода.[5] Постоје гласине да ће се сезона снимити 2011., јер је Лили тренутно заузета промовисањем свог албума и актуалном турнејом.

Извори[уреди]

Спољашње везе[уреди]