Ново јутро

С Википедије, слободне енциклопедије
Иди на навигацију Иди на претрагу
Ново јутро
Novo jutro.png
Жанрјутарње вести и ток-шоу
ИздавачПинк ТВ
Водитељ(и)Предраг Сарапа
Деа Ђурђевић
Жика Николић
Ирина Вукотић
Држава порекла Србија
Језик(ци)српски
Продукција
Дужина трајања195—235 минута
Емитовање
Премијерно наПинк ТВ
Прво приказивање15. јануар 2018. — још траје
Хронологија
Сродност са:Свитање
Спољашње везе
Сајт продукције

Ново јутро српска је јутарња телевизијска емисија која се емитује на Пинк ТВ.[1] Емитује се од 15. јануара 2018. године. Емисија се радним данима емитује од 6.45 до 11 часова, а викендом од 6.45 до 10 часова.

Ново јутро представља једну од најгледанијих јутарњих емисија у Србији, након емисије Јутарњи програм РТС-а, где се налази на другом месту по гледаности заједно са својим главним конкурентом Добро јутро Србијо.

Садржај[уреди | уреди извор]

Осим најактуелнијих вести из земље и света, у јутарњем програму Ново јутро гледаоце очекују добро познате рубрике — „Савети лекара”, „Прелиставање дневне штампе”, „Тема јутра”, „Савети адвоката” и „Разгибавање”. Јутарњи програм освежен је и новим рубрикама — „(Не)запажено” која се бави друштвеним темама о којима се прича или пак онима које завређују више наше пажње. Рубрика „Под рефлекторима” посвећена је глумцима а „Хит јутра”, гостовању певача најновијих издања.

Ново јутро доноси и укључења из градова широм Србије — Ниша, Новог Сада, Краљева, Чачка, Зајечара, Ваљева и наравно Београда — кроз која ће гледаоци добити све важне сервисне информације за остатак дана. Новитет у јутарњем програму Ново јутро је и лутајући репортер, Филип Максимовић, ког је публика већ имала прилику да упозна кроз врло карактеристична укључења са терена.

Види још[уреди | уреди извор]

Референце[уреди | уреди извор]

Спољашње везе[уреди | уреди извор]