Полицајац са Беверли Хилса: Аксел Фоли

С Википедије, слободне енциклопедије
Полицајац са Беверли Хилса: Аксел Фоли
Изворни насловBeverly Hills Cop: Axel Foley
РежијаМарк Малој
СценариоВил Бил
Том Гормикан
Кевин Етен
ПродуцентЏери Брукхајмер
Еди Марфи
Чад Оман
Мелиса Рид
ПричаВил Бил
Главне улогеЕди Марфи
Џозеф Гордон Левит
Тејлор Пејџ
Џаџ Рејнолд
Џон Ештон
Пол Рејзер
Бронсон Пинчот
Кевин Бејкон
МузикаЛорн Балф
СтудиоParamount Pictures
Don Simpson/Jerry Bruckheimer Films
Eddie Murphy Productions
ДистрибутерNetflix
Година2024.
ЗемљаСАД
Језикенглески
Претходни
Следећи
IMDb веза

Полицајац са Беверли Хилса: Аксел Фоли (енгл. Beverly Hills Cop: Axel Foley) предстојећа америчка акциона комедија у режији Марка Молоја, који су написали Вил Бил, Том Гормикан и Кевин Етен, према причи Била, наставак је филмова Полицајац са Беверли Хилса са Едијем Марфијем у главној улози. Предвиђено да буде објављен на Нетфликсу, биће то четврти део у серији филмова Полицајац са Беверли Хилса, после Полицајац са Беверли Хилса (1984), Полицајац са Беверли Хилса 2 (1987) и Полицајац са Беверли Хилса 3 (1994).

Филм је ушао у развој средином 1990-их, под Марфијевом продуцентском кућом. Различити редитељи и сценаристи су били придружени током година, укључујући Брета Ратнера и Адила Ел Арбија и Билала Фалаха. Молој је ангажован да режира у априлу 2022, а продукција је почела у Калифорнији тог августа. Продукција је завршена, а филм би требао бити објављен средином 2024. године.[1][2]

Радња[уреди | уреди извор]

Упозорење: Следе детаљи заплета или комплетан опис филма!

Након смрти старог пријатеља, поручник полиције Детроита Аксел Фоли враћа се на Беверли Хилс да истражи корупцију у полицијској управи Беверли Хилса са својом отуђеном ћерком и њеним бившим дечком.

Референце[уреди | уреди извор]

  1. ^ McDougald, Katelin (21. 5. 2023). „Beverly Hills Cop 4: Plot, Cast, and Everything Else We Know”. MovieWeb. Архивирано из оригинала 28. 5. 2023. г. Приступљено 12. 7. 2023. 
  2. ^ Ramos, Alexandra (26. 6. 2023). „Beverly Hills Cop 4: What We Know About The Eddie Murphy Movie”. CinemaBlend. Архивирано из оригинала 23. 6. 2023. г. Приступљено 12. 7. 2023. 

Спољашње везе[уреди | уреди извор]