Пређи на садржај

Разговор:Житковац/Архива 1

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Архива 1 Архива 2

Први поднаслов

Nije tacno da je zitkovacki vodo toranj jedini preostali te vrste u evropi,i to je tacno 1000 posto.

— Претходни непотписани коментар оставио је корисник 81.158.235.252 (разговордоприноси)

Dragi decace,ti sto uredjujes ovu stranu i prepisujes sa mog sajta bez dozvole,ako znas bilo koji drugi jezik osim srpskog(npr francuski) potrazi neki "vodo toranj" u Francuskoj,videces da ima preostalih vodo tornjeva.Tu informaciju da je zitkovacki jedini na svetu je napisao neko ko nije znao sta pise.Medjutim,sa sigurnoscu mozemo da tvrdimo da je to NAJSTARIJI vodo toranj u Srbiji,a mozda i jedini preostali.
Drugo,ovaj link (Fallingrain) za mapu Zitkovca je potpuno pogresan.On pokazuje selo Zitkovac koje se nalazi na Severu Kosova.
Trece,pitam se,ako si vec iskopirao neke moje podatke sa sajta http://zitkovac.110mb.com ,zasto si obrisao sve veze ka tom sajtu? Zasto si izbrisane veze i sa strane sela Moravca i Prcilovice IAKo ovaj sajt govori direktno o njima ?

— Претходни непотписани коментар оставио је корисник 78.146.215.220 (разговордоприноси)


Драго ми је да си коначно решио да размениш пар речи са неким ко ради на сличним чланцима који и тебе занимају. Прво, ред је да се некако представиш односно потпишеш пошто овако причам са потпуним анонимцем и безименим корисником. Даклем, не мораш да се пријавиш и имаш своје корисничко име, али би помогло да размењујемо поруке.

Е сад, што се података тиче можемо урадити нешто поводом тога. Проверићемо заједнички па исправити шта се све да исправити.

Што се тиче овог сајта, додавао си га на сва села у општини Алексинац и додавао ознаку да се на том сајту налазе информације о селима из општине, што и није тачно. На том сајту има информација о Житковцу и Моравици, зато сам оставио код тих села линк. Видео сам да на сајту има веома лепих слика о још пар села. Ако би одвојио по једну слику из сваког од села и дао овде под ГФДЛ лиценцом, то би било изузетно лепо а обогатило би чланке.

Ах, да можеш ми рећи где на оном сајту о Житковцу пише нешто о Прћиловици? На том сајту пише да Житковац са Моравицом и Прћиловицом чини целину а потом си обрисао Прћиловицу у чланку. -- JustUser  JustTalk 12:15, 19. септембар 2007. (CEST)[одговори]

Мислим да сам нашао сад прави линк ка Житковцу за (Fallingrain). -- JustUser  JustTalk 12:32, 19. септембар 2007. (CEST)


Selo se ne zove "Moravica" kako ga ti zoves ,vec MORAVAC.Pisalo je da je selo Moravac spojeno sa Zitkovcem i Prcilovicom,sto je delimicno tacno,ali je tacnije da je Moravac spojen sa Zitkovcem a Zitkovac sa Prcilovicom.(Moravac i Prcilovica se ne dodiruju,Zitkovac je u sredini). Zasto sam svako aleksinacko selo linkovao ka sajtu http://zitkovac.110mb.com ? Pa jer je to sajt svih sela a ne samo Zitkovca,Moravca i Prcilovice,a podaci o vaznijim selima bice stavljeni,dok su slike nekih od njih vec na sajtu.Sto se tice tvog brisanja,ti si obrisao SVUDA link sem kod Zitkovca,a ja sam ga ponovo vratio na strani Moravac i Prcilovica.Zasto si obrisao link sa strane "Prcilovica" posto moj sajt direktno govori i o ovom selu ? KAZES da si ostavio link na Prcilovici,a NISI ! Drugo,ako si gledao foto galeriju video si da je pisano i o selu Bovnu i Lipovcu.Necemo pisati bas o svakom selu pojedinacno,pisacemo o onim selima koja su zanimljiva,ali,ima podataka koji se ticu CELE OPSTINE.


NA KRAJU NISI SMEO DA KOPIRAS SAJT BEZ DOZVOLE.MOJ SAJT JE MOJE AUTORSKO PRAVO.Pitao si da li smes,ja sam rekao "NE",ali si ti ipak prelomio i ukrao.


Ako i samo ako vratis na svakom aleksinackom selu link koji sam postavio mogli bi da saradjujemo u vezi slika i poneceg drugog.U drugom slucaju zatrazicu da obrises sve sto si ukrao,a trazicu i da mi se nadoknadi steta.

I evo vidim ponovo si obrisao link sa strane Prcilovica ka mom sajtu.Decko,prestani da se ponasas kao da je wikipedia tvoje vlasnistvo! — Претходни непотписани коментар оставио је корисник 78.146.215.220 (разговордоприноси)

I jos da dodam da je ova recenica divna "Кроз Житковац пролази пруга Београд-Ниш, а тик покрај ње стоји стари водо-торањ"...pazi ovo, "pruga a TIK pored pruge vodo toranj !".

Само мало, а са ким се то Ви свађате? И друго, не морате да се свађате, можемо макар мало пристојније. -- Bojan  Razgovor  13:17, 19. септембар 2007. (CEST)[одговори]

Ћао Боки, шта има?

Нашао сам ко је написао ону лепу реченицу "пруга Београд-Ниш, а тик покрај ње стоји стари водо-торањ". То је још 4. маја корисник Сале86 додао а ја је приликом последњих преправки нисам нешто дирао.

Ако је неко ставио неки текст са другог сајта то треба обрисати. Било би добро навести који су делови у питању. Ако неко не жели да дода нешто текста или слика ОК, па добро, шта да се ради.

Ах да, питао сам где на сајту пише нешто о Прћиловици. Нисам још сазнао ништа. -- JustUser  JustTalk 14:12, 19. септембар 2007. (CEST)[одговори]

Dečko xe,xe! Još ti udeli kompliment. Ne znam koja šteta materijalna ili moralna.(: --Grofazzo 14:38, 19. септембар 2007. (CEST) (ups zaboravih potpis ja ti sigurno nisam pisao mejl)[одговори]


Nisam ja rekao "decko" Bojanu,vec mislim da sam rekao tebi.Bojan nije napisao prvi post ovde nego si to bio ti.Ti si mi pisao i mail da me pitas da li mozes da "iskopiras moj sajt". O Prcilovici govorimo npr ovde http://zitkovac.110mb.com/period%20od%2015%20veka.swf


Горњи, непотписани, је био Аца. Ја сам онај што има на крају потпис JustUser, а име ми је Драган (што већина овде зна, и ја не кријем). Видео сам део у коме се помиње део средњовековне историје за села Житковац, Моравац и Прћиловицу. Хвала. Није много, али хајде, ипак нешто пише о селу.

Ја се не сећам да сам слао писмо у вези узимања садржаја са сајта Житковац. Можеш ли да ме подсетиш? -- JustUser  JustTalk 14:47, 19. септембар 2007. (CEST)[одговори]


Ako se zoves Dragan onda nisi slao mail,slao ga je izvesni Milan.Ali si svakako ti koji se javlja ovde prvi u razgovoru,tako da me cudi da ne vidis da sam ja upravo razgovarao sa tobom a ne sa Bojanom. Sto se tice Prcilovice,pisano je o tom selu i u sekciji "anticko doba".

Ako je to vazno,sajt sam i pokrenuo upravo zbog vas sa wikipedie.Mozda zvuci cudno ali je ziva istina.Pre nego da pokrenem sajt,mislio sam da stavim sve podatke upravo na wikipediu.I znate sta se desilo?Neki vas kolega "gospodin administrator" je,dok sam ja prepravljao i dopunjivao sta sam prethodno bio napisao,snimio stranu tako da ja vise nikako nisam mogao da snimim svoju!A bio sam potrosio sat i po za pisanje,sve lepo,detaljno....Onda sam resio da napravim sajt.

Sto se tice vas administratora srpskih sa wikipedie,zaista mi nije jasno,ali vi ocigledno spavate pored ovog sajta.To i nije tako lose,ali ovo je "slobodna encklopedija" te bih vas zamolio da pustite ljude da do kraja napisu sta zele.Mozda bi bilo pametnije da posecujete ovu stranu malo redj a ne svakih 5 sekundi.

Ех, ниси се снашао у тренутку. То се дешава свима нама када нам се сударе измене. Знаш шта се тада ради? Када ти избаци онај гадни натпис "Сукобљене измене" имаш два прозора. У једном ти је оно што је неко управо пре тебе сачувао а друго оно што си ти желео да упишеш. Из тог другог дела ти обележиш и са контрол це сачуваш оно што си унео. Можеш и да употребиш оно горњу леву стрелицу (go back) из свог браузера па да се вратиш на оно што си куцао и ту сачуваш своје измене. У сваком случају, кад се сукобе измене имаш начина да сачуваш оно што си желео да унесеш. Нема везе, добро је да си то искористио да покренеш сајт. То је лепо.
Успут, онај фудбалски клуб је у овом моменту сувише мали чланак. Предлажем ти да га ставиш за почетак овде у чланак о селу, па ако буде материјала да се издвоји онда га направи посебног. Мислим да је то боље решење. -- JustUser  JustTalk 15:54, 19. септембар 2007. (CEST)[одговори]



Obrisao sam svoje topike.Nemojte da ih vracate ponovo kao sto ste to cinili do sada.— Претходни непотписани коментар оставио је корисник 86.146.211.131 (разговордоприноси)

Па не брише се у принципу ништа са ових страница. Ако не желиш да разговараш или те не интересује шта би неки рекли на оно што си већ рекао, довољно је да само никад више не отвориш ову страницу за разговор. :-) --Михајло Анђелковић { talk } 21:58, 29. октобар 2007. (CET)[одговори]