Пређи на садржај

Разговор:Крит/Архива 1

Садржај странице није подржан на другим језицима
С Википедије, слободне енциклопедије
Архива 1 Архива 2

Први поднаслов

Ова страна има веома историјски карактер. Требало би да се промени име, јер се овај чланак односи само на период старе цивилизације која је настањивала Крит (ваљда). Дакле, овај чланак треба да описује Крит у садашњости, а треба и да постоји линк ка овој страници која би носила име нпр. Историја Крита. Додуше није цела историја описана, али и ово до сада је прилично обимно за овакву енциклопедију. Иначе, не знам зашто, али имам осећај као да је овај текст преписан однекуд. Без увреде аутору. --Dungodung 23:38, 20. мај 2005 (CEST)

Крит - Донгодунг

Аутор се не вређа. Осеђај понекад уме да превари:) Текст није преписан. Годинама се бавим проучаванјем древних цивилизација. Линк "Античка Грчка" по мени управо има за циљ да представи њену историју. Разумем да је текст мање-бише обиман, међутим на википедији сам налазио и обимније:) Поздрав! — Претходни непотписани коментар оставио је корисник Simon (разговордоприноси)

Лепо је то све, само кажем да треба да се преименује страна. Историја Крита би био савршен назив и уколико се појави чланак о модерном Криту преименоваћу ову страну. То да је обимније је само императив и драго ми је да се залажеш за овакве теме. Само настави и доприноси што више можеш.

Само пар напомена:

  • покушај да разбијаш текст на мање целине ради лакшег читања
  • покушај да стављаш више линкова, иако они не постоје и када их стављаш, стави их у номинативу, а не у неком другом падежу. Пример у овом чланку је неолита. Уместо тога користи следеће: [[неолит]]а и резултат је: неолита. Такође, уместо Египтом, користи следеће: [[Египат|Египтом]] и резултат је: Египтом....

Остављам теби да урадиш ово што сам написао, како би чланак био што бољи.

Такође, предлог за убудуће, користи ~~~~ за потписивање код оваквих разговора или на нпр. Пијаци! --Dungodung 00:35, 21. мај 2005 (CEST)